Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ οι προετοιμασίες για το Survivor All Star τρέχουν πυρετωδώς, και σιγά σιγά κλείνουν τα ονόματα των παικτών που θα επιστρέψουν στην Καραϊβική (δείτε εδώ τα πέντε ονόματα που έχουν πει ήδη το ναι στον Ατζουν), μία αποκάλυψη είχαμε το πρωί της Παρασκευής 28/10 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, από γνωστό personal trainer!

Ο λόγος για τον Μάνο Βροντζάκη, τον οποίο είχαμε δει και μέσα από την συμμετοχή του στο Game of Love, και αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως ζήτησε 3.000€ χρήματα για να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά οι συζητήσεις του με την παραγωγή δεν καρποφόρησαν.

Η αποκάλυψη του Μάνου Βροτζάκη για το Survivor

«Στο Game of Love πήγα για να διαφημίσω τη δουλειά μου, αλλά δεν μου άρεσε σαν κόνσεπτ. Όταν βγήκα με χαιρετούσαν στο δρόμο και το είχα πάρει πάνω μου, οι γονείς μου με προσγείωσαν. Πέρυσι δέχτηκα πρόταση για το Survivor, αλλά δεν τα βρήκαμε στο οικονομικά. Ζήτησα 3.000 ευρώ την εβδομάδα για να αφήσω τα πάντα και να πάω» δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor all star

Ο νέος κύκλος για το Survivor all star ετοιμάζεται, αλλά όσο φτάνουμε πιο κοντά στην πρεμιέρα τόσο ακούμε νέα δεδομένα και εξελίξεις, που αφορούν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται πως η παραγωγή του παιχνιδιού δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με κανέναν παίκτη που πρόκειται να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, αλλά μόνο προσύμφωνο. Μάλιστα δεν έχουν μπει στη διαδικασία να συζητήσουν για αλλαγές στα χρήματα και εν τέλει θα παίρνουν όλοι ρητά μέχρι 5.000 ευρώ.

Survivor all star

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Πάρθηκε η απόφαση - Οι μέρες προβολής του ριάλιτι επιβίωσης

«Αν δεν μπει στο All star, τότε δεν μπορεί να αποκαλείται All star» - Πρώην παίκτης αποθέωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο