Από Ελένη Μήτση

Το Survivor all star είναι σχεδόν έτοιμο για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα, με τα περισσότερα ονόματα να έχουν δώσει τα χέρια για να ταξιδέψουν στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι επιβίωσης.

Η Ειρήνη Κολλίδα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πολύ δυνατές παίκτριες, που πέρασαν από το ριάλιτι και φυσικά το όνομά της ακούστηκε για τον all star κύκλο. Η πρώην παίκτρια παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day την Τετάρτη 2/11 μιλώντας αναλυτικά για την εμπειρία της, αλλά και το πως πέρασε στο παιχνίδι τότε (δείτε εδώ την καταστροφή που συνέβη στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο).

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Κολλιδά για το survivor

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια με την Acun Medya για τον τραυματισμό μου. Μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχολογικά. Έχω τρία πλευρά που έχουν σπάσει και ακόμα με ενοχλούν, σε ασκήσεις, βάρη, κοιλιακούς κατευθείαν παθαίνω κράμπες και πονάω και έχω και 3 κήλες στον αυχένα που δεν με αφήνουν να τρέξω και να κάνω τη ζωή που είχα πριν από το ατύχημα.

Δεν θα μπορούσα να το κάνω εύκολα το Survivor All Star. Κλίνω ότι το σώμα και η ψυχή μου δεν μπορεί. Aν μου έδιναν έναν σεβαστό ποσό ίσως να το σκεφτόμουνα γιατί είμαι μανούλα και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Υπάρχουν και αυτοί οι τύποι που θα πάνε μόνο για τη δημοσιότητα».

Αυτός ο πρώην παίκτης survivor υπέγραψε για το παιχνίδι

Πριν από λίγη ώρα το Tv-24.gr σας αποκάλυψε ποιος πρώην παίκτης του Survivor και μεγάλο όνομα γενικά δεν πρόκειται 100% να πάει στο All Star (δείτε εδώ το πρόσωπό του) αλλά τώρα θα σας δώσουμε το όνομα ενός παίκτη που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο του Ατζούν και αναμένεται να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά, να σημειωθεί πως τα πρόσωπα που θα υπογράψουν φέτος με την παραγωγή είναι πολύ παραπάνω από το κανονικό γιατί θέλουν να υπάρχουν καβάτζες. Ένας να χτυπήσει, ένας να αποχωρήσει οικειοθελώς, πρέπει να γίνουν γρήγορες κινήσεις. Στα συμβόλαια μάλιστα κάποιων παικτών αναφέρεται εξ' αρχής πως η παραγωγή θα κρίνει αν τελικά θα μπουν όντως στο παιχνίδι ή όχι... Και τώρα, πάμε στο θέμα μας...

Συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης την προ προηγούμενη σεζόν, δηλαδή στο Survivor 4, και μονοπώλησε πολύ το ενδιαφέρον με την συμπεριφορά του. Μάλιστα, πολλοί τον έκραζαν κανονικότατα για το πρόσωπο και τον χαρακτήρα που έβγαζε προς τα έξω!

Όχι, δεν είναι ο Τριαντάφυλλος αλλά ο Αλέξης Παππάς! Αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr αναφέρουν πως πριν από λίγες ώρες υπέγραψε το συμβόλαιο αφού συμφώνησε με όλους τους όρους του Ατζούν. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε δηλώσει στις κάμερες πως βρισκόταν σε συζητήσεις με την παραγωγή... Ε τώρα πάρθηκαν και η αποφάσεις. Για να δούμε πως θα πάει αυτό...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star - αποκλειστικό: Τον περίμενε πώς και πώς - Ο κορυφαίος παίκτης που έκλεισε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Έσκασε πριν από λίγο - Το λαμπερό πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο The Voice