Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία εβδομάδα και κάτι έχει περάσει από τη μέρα που ο ΑΝΤ1 με μία λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό και επίσημα πως η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί οριστικά από την ομάδα του Πρωινού. Η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο μέσα από μία ανάρτηση που έκανε (δείτε τη εδώ) και για λίγες μέρες αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέσα στον καιρό που πέρασε από την αποχώρησή της από το Πρωινό, η Δούκισσα Νομικού πέρασε χρόνο με την οικογένειά της, ενώ ασχολήθηκε και με τις δουλειές που κάνει στον χώρο του μόντελινγκ.

Τι άλλαξε στο Instagram της η Δούκισσα Νομικού λίγο αφού αποχώρησε από το Πρωινό

Την ίδια στιγμή ωστόσο, και ενώ γίνονται έντονες συζητήσεις σχετικά με το ποια θα πάρει τη θέση της στο Πρωινό (δείτε εδώ ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα), η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει μία μικρή αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ενώ όταν ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Πρωινό, είχε αναφέρει το όνομα της εκπομπής στο Bio της δίπλα στο Tv Hostess που γράφει, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, το αφαίρεσε.

Δούκισσα Νομικού αλλαγή Instagram

Τι εκπομπή συζητάει να κάνει στον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια έχει ακόμα συμβόλαιο με το κανάλι, επομένως θα παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να μείνει πολύ καιρό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ενώ τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς λόγος για το ποια θα είναι αυτή που θα πάρει τη θέση της στο Πρωινό. Η ίδια πάντως έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μιλάει καθόλου για το θέμα.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη πει κάποια όχι στον ΑΝΤ1 σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, το κανάλι έχει ήδη βρει το πρόγραμμα στο οποίο θα την τοποθετήσει.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία εκπομπή που θα έρθει στα Σαββατοκύριακα του καναλιού, και θα είναι αντίστοιχη με το Dot. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με το πρότζεκτ που θα αναλάβει ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι να τοποθετηθεί στη μεσημεριανή ζώνη.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στο β' μισό της σεζόν, από τον Γενάρη δηλαδή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η χημεία 2 συνεργατών φαίνεται από το πρώτο...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Μπεκατώρου για το τέλος Νομικού και Λιάγκα

"Αν δεν της άρεσε τι να κάνουμε;" - Η Λίτσα Πατέρα σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για την Δούκισσα Νομικού