Από Πέννυ Μαστοράκου

Η λήξη της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά το συμβάν) συζητήθηκε ιδιαίτερα για πολλές μέρες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και από διάφορες εκπομπές (δείτε εδώ το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την κατάσταση).

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι! και μεταξύ των επαγγελματικών της, και των εξελίξεων στην ζωή της, ρωτήθηκε και για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, δίνοντας την δική της οπτική για το θέμα.

Η όλο νόημα απάντηση της Μπεκατώρου για την Νομικού

«Μου έχει λείψει το “ζωντανό”, ένα σόου είναι πάντα στο μυαλό μου, είναι όμως θέμα καναλιού. Με ενδιαφέρει να κάνω κάτι σε λαμπερό πλατό με ταλαντούχους ανθρώπους, να χορεύουμε και να τραγουδάμε» ανέφερε για την τηλεόραση ενώ για την ποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό είπε:

«Oι σχέσεις που δημιουργούν κακό στην καθημερινότητα επαγγελματιών, πρέπει να λήγουν με ωραίο τρόπο. Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού ήταν υγιής από τη στιγμή που δεν περνούσε καλά. Η χημεία 2 συνεργατών φαίνεται από το πρώτο meeting, πριν βγει στον αέρα η εκπομπή. Η τηλεοπτική συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν έχουν ξαναβρεθεί, δεν είναι εύκολο πράγμα».

Η πρώτη αντίδραση της Νομικού μετά την είδηση για την αντικαταστάτριά της

Ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστή την είδηση μέσα από μία λιτή ανακοίνωση, ενώ η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κοινό με μία ανάρτηση στην οποία μίλησε για σεβασμό. Και ενώ είναι πολλές οι φήμες γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον, ακόμα περισσότερες είναι οι φήμες γύρω από την γυναίκα που θα πάρει τη θέση της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η γυναίκα αυτή δε θα είναι άλλη από τη Φελίσια Λαπάτη. Η παρουσιάστρια έχει δοκιμαστεί ξανά τηλεοπτικά μιας και συμμετείχε στις «Σφήκες» του The 2night Show, ενώ εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στον Ρυθμό 94,9.

Μπορεί η Φελίσια να αναλάβει επί της ουσίας το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής, ωστόσο η σύγκριση με τη Δούκισσα θα είναι αναπόφευκτη.

Την ώρα λοιπόν που οι τηλεοπτικές εξελίξεις έχουν πάρει φωτιά, η Δούκισσα Νομικού έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιστρέψει στη δουλειά που έκανε πριν αναλάβει το Πρωινό. Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Παρίσι και πριν από μερικές ώρες συναντήθηκε με την Έβα Λονγκόρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Αν δεν της άρεσε τι να κάνουμε;" - Η Λίτσα Πατέρα σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για την Δούκισσα Νομικού

Αποκλειστικό παρασκήνιο: Τα κλάματα της Δούκισσας Νομικού στα καμαρίνια του ΑΝΤ1