Από TV24 Team

Παρ' ότι αποχώρησε από το Πρωινό συνεχίζει να φέρνει τα πάνω κάτω στον σταθμό του Αμαρουσίου. Ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωση του έγραψε χαρακτηριστικά πως η Δούκισσα Νομικού παραμένει ένα αγαπητό μέλος του σταθμού αλλά... ξέρετε πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει αυτό; Και η Δούκισσα φαίνεται πως κάνει προσπάθεια για να το πετύχει...

Η αλήθεια είναι πως έχει όνομα, έχει παρελθόν, έχει εμπειρία άρα έχει και το δικαίωμα να διεκδικήσει και να πει τα όχι της. Όπως τόσο απλά αποφάσισε να φύγει από το Πρωινό, όντας μόνο 20 ημέρες στον αέρα, έτσι πολύ απλά, όπως μαθαίνουμε εδώ στο tv-24.gr είπε "όχι" σε αντιπρόταση που της έκανε ο σταθμός.

Το όχι της Δούκισσας στην ζώνη του Σαββατοκύριακου

Σας το είχαμε γράψει πως ο σταθμός σκέφτεται να αξιοποιήσει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου που οκ, την λες και άδεια αλλά είχανε υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Καλά τα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες και έφτιαξαν το πλάνο τους αλλά όταν ρώτησαν την παρουσιάστρια η απάντηση που πήραν δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

Το όχι ήρθε ουρανοκατέβατο. Η Δούκισσα αρνείται να μπει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου αφού αυτές οι ημέρες είναι ιερές για εκείνη και αφιερωμένες στην οικογένειά της. Ωστόσο, έχει κάποια εμπορικά πάνω της που έχει ήδη πληρωθεί τόσο ο σταθμός όσο κι εκείνη για να τα φέρει εις πέρας και πρέπει κάπου να τοποθετηθούν, άρα μέση λύση θα βρεθεί. Απ' ότι καταλαβαίνουμε όμως δεν θα περιέχει τα Σαββατοκύριακα.

Γενικά τα meetings δίνουν και παίρνουν στον ΑΝΤ1. Έγινε εχθές κι ένα με τον Λιάγκα και πάρθηκε απόφαση για το ποια θα βάλουν στο πλευρό του αφού έφυγε η Δούκισσα (δείτε εδώ).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Μεγάλος καυγάς μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά εξαιτίας της Δούκισσας Νομικού

Αποκλειστικό παρασκήνιο: Τα κλάματα της Δούκισσας Νομικού στα καμαρίνια του ΑΝΤ1