Από Στέλλα Μούτσιου

Όσο πλησιάζει η μεγάλη πρεμιέρα του Σασμού, την Δευτέρα 19/9, οι πρωταγωνιστές δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από τα γυρίσματα για να δώσουν μία γεύση στον κόσμο από το τι συμβαίνει εκεί. Ο Δημήτρης Λάλος τις προάλλες δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον τηλεοπτικό του αδερφό και η Μαρία Πρωτόπαππα, το Σάββατο 17/9, ανέβασε μία φωτογραφία της δίπλα στον έρωτά της στη σειρά, Αντώνη.

Οι δυο τους κοιτούσαν το μόνιτορ για να ξαναδούν τη σκηνή που γύρισαν ή πιθανώς να έβλεπαν πως γράφουν οι υπόλοιποι ηθοποιοί την ώρα που ερμήνευαν τα λόγια τους μπροστά στον φακό και η εικόνα αυτή δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη αγωνία για την επίστροφή τους στην τηλεόραση.

Η ανάρτηση της Μαρίας Πρωτόπαππα από τα γυρίσματα του Σασμού

«Στα μόνιτορ... Λίγο πριν την πρεμιέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της, αφήνοντας το κοινό να απορεί τι μπορεί να βλέπουν στην οθόνη.

Σασμός
Instagram / Μαρία Πρωτόπαππα

Αποκλειστικό: Σε κίνδυνο η ζωή του Αστέρη - Ένα βήμα πριν τον θάνατο

Στον Σασμό, ο φόνος του Αγγελου για μια ακόμα φορά φέρνει αντιμέτωπους την Αργυρώ με τον Αστέρη. Η Αργυρώ είναι οργισμένη, όμως πίσω από αυτή την οργή κρύβεται η βαθιά αγάπη που του έχει, ενώ ο Αστέρης μην αντέχοντας πια όλη αυτή την πίεση, καταρρέει μπροστά στα μάτια της...

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Μετά τη δολοφονία του Άγγελου, τη σύλληψη του Mαθιού και την ομολογία της Καλλιόπης ότι αυτή σκότωσε τον Άγγελο, ο Αστέρης τα έχει εντελώς χαμένα. Από τη μια παλεύει να πείσει την Αργυρώ ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε αυτός ούτε και η οικογένειά του με το γεγονός, και από την άλλη προσπαθεί να βοηθήσει τον αδελφό του κα τη μάνα του. Έτσι αποφασίζει να καταφύγει στη στήριξη της Στέλλας: «Σε παρακαλώ, πρέπει να με βοηθήσεις.

Η μάνα μου δεν έκανε κανένα φονικό. Κάτι άλλο έχει συμβεί, Στέλλα. Πρέπει να τη βοηθήσεις. Είναι άδικο να το πάρει πάνω της», της λέει και η Στέλλα αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπισή της. Στο μεταξύ, η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ - η οποία δε διστάζει να εισβάλλει και στο σπίτι των Σταματάκηδων - και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού: «Αργυρώ, ο Μαθιός είναι αθώος, δεν σκότωσε αυτός τον Άγγελο, πρέπει να με πιστέψεις», της λέει, αλλά εκείνη είναι εξαγριωμένη: «Με τα ίδια μου τα χέρια θα τον σκοτώσω», την απειλεί και η Βασιλική τα χάνει:

«Τι λες, Αργυρώ;», της απαντάει σαστισμένη και φοβισμένη. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, ο οποίος ζηλεύει αφόρητα και δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη.

Η Αργυρώ αρχίζει να ασφυκτιά με τη συμπεριφορά του και φέρεται απότομα. Την ίδια ώρα, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται! Μετά από όλη αυτή την πίεση και τη στενοχώρια ο Αστέρης, ο οποίος έχει και το θέμα ότι πλέον είναι με ένα νεφρό, αρχίσει να μην αισθάνεται καλά. Ζαλίζεται και δεν έχει καθόλου δυνάμεις. Μάλιστα ενώ οδηγεί, παθαίνει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σασμός Αστέρης Αργυρώ

Πέφτει χωρίς αισθήσεις πάνω στο τιμόνι και κινδυνεύει να σκοτωθεί. Όμως, από τύχη την ίδια στιγμή, η Αργυρώ βρίσκεται στον δρόμο του και τον σώζει από βέβαιο θάνατο! Η καρδιά της κοπέλας πάει να σπάσει. Ο φόβος ότι κάτι μπορεί να πάθει ο άντρας που αγαπά και ο πατέρας του παιδιού της, την παραλύει. Ο Αστέρης της χρωστάει τη ζωή του, όπως και αυτή άλλωστε χρωστάει τη δική της ζωή σε αυτόν...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αχώριστοι στα γυρίσματα Αμούτζας και Λάλος - Η φωτογραφία από τα backstage του Σασμού

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει - Ο Παύλος Βρουλάκης της αποκαλύπτει τα πάντα