Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της, και όλοι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. «Όλα μου τα κοπέλια έπεσαν μαζωμένα» καταφέρνει μόνο να πει, αφήνοντας τα δάκρυά της να κυλήσουν.

«Ακόμα μια πίκρα στη μεγάλη ζωή της» φαίνεται να λέει η Μαρίνα, που την ίδια στιγμή προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, αν και ο ίδιος δίνει όρκο στη Βασιλική για την αθωότητά του (δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια).

Η έκρηξη της Αργυρώς στον Σασμό

Η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς και γίνεται έξαλλη! «Πάλι αυτοί; Πάλι οι Σταματάκηδες; Δεν θα ηρεμήσουν τελικά αν δεν μας χώσουν όλους στο χώμα; Μαμά, πες μου ότι ο Αντώνης στο επιβεβαίωσε. Πες μου μόνο αυτό» της λέει και ο Σταύρος προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Εκείνη όμως δεν φαίνεται να ηρεμεί. Θέλει δικαιοσύνη στο όνομα των αδελφών της και τη θέλει εκείνη τη στιγμή. Παίρνει την τσάντα της και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας πίσω τη Μαρίνα και τον άντρα της να φοβούνται για τα χειρότερα. Το μόνο που μπορούν να φανταστούν είναι πως πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων.

Σασμός Αργυρώ Αστέρης

Λίγο πριν φτάσει εκεί, η Καλλιόπη εξομολογείται στον Αστέρη ότι ο Άγγελος δεν έπεσε νεκρός από τα χέρια του Μαθιού. «Δεν είναι ο αδελφός σου ο φονιάς του Άγγελου. Δεν είχε λόγο να το κάνει. Ξέρω το παιδί μου και θα προσπαθήσω με νύχια και με δόντια να τον βγάλω από τη φυλακή. Όπως πίστευα στη δική σου αθωότητα και το απέδειξε η Στέλλα, έτσι και με τον αδελφό σου θα φροντίσω να λάμψει η αλήθεια. Οι Σταματάκηδες δεν είμαστε φονιάδες. Πρέπει όλο το χωριό να το ακούσει αυτό» του λέει.

Ο Αστέρης παραμένει σκεπτικός. Του λέει ακόμα πως ήδη έχει τηλεφωνήσει στη Στέλλα, για να αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού και φεύγει. Τίποτα δεν κάνει εντύπωση στον Αστέρη και δείχνει να σκέφτεται τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, όταν κάποιος χτυπάει έντονα την πόρτα τους, σαν να θέλει να τη ρίξει κάτω. Ανοίγει την πόρτα και μπροστά του βλέπει τη μαινόμενη Αργυρώ, που θολωμένη από τη δολοφονία του Άγγελου εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

«Το κάνατε όλοι μαζί και τώρα προσπαθείτε να καλύψετε ο ένας τον άλλον» του λέει μεταξύ άλλων και μάταια ο Αστέρης προσπαθεί να την κάνει να τον ακούσει. Να ακούσει την αλήθεια, πως ο αδελφός του δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον φόνο του αδελφού της. «Στο ορκίζομαι στην αγάπη που σου έχω» της λέει και ενώ κάνει μια κίνηση να την ακουμπήσει εκείνη αντιστέκεται. Το μόνο που δεν θέλει είναι να του δώσει το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ τους.

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Μεγάλο spoiler πριν παιχτεί στην τηλεόραση - Θα γίνει ο γάμος της Βασιλικής με το Μαθιό;

Έπιασε δουλειά για τα καλά ο Γιώργος Αμούτζας - Βίντεο από τα backstage του Σασμού