Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί να εισβάλλουν στη σειρά 4 ενδιαφέροντα πρόσωπα που έχουν στόχο να φέρουν τα πάνω κάτω στον Σασμό, ωστόσο οι βασικοί πρωταγωνιστές παραμένουν στην θέση τους. Τα δύο αδέρφια, λοιπόν, που έχουν κάνει το κοινό να περιμένει πως και πως την επιστροφή τους, ο Μαθιός και ο Αστέρης, ή αλλιώς ο Δημήτρης Λάλος και ο Ορφέας Αυγουστίδης, θέλησαν να τονίσουν την παρουσία τους και μέσα από τα social media.

Έτσι, ο πρώτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του αγκαλιά με τον δεύτερο, από το τηλεοπτικό τους σπίτι στην Κρήτη, δείχνοντας σε όλους πόσο δεμένοι είναι και στην πραγματική ζωή.

Η ανάρτηση του Λάλου και του Αυγουστίδη λίγο πριν την πρεμιέρα του Σασμού

«Αδέρφια για μια ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και οι θαυμαστές τους δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν κάτω από την ανάρτηση.

Δημήτρης Λάλος Ορφέας Αυγουστίδης
Instagram / Δημήτρης Λάλος

Γιατί δεν πήγε στον γάμο του, όμως, ο τηλεοπτικός Μαθιός;

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει εδώ και λίγο καιρό ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά (δείτε εδώ φωτογραφίες). Ένα πρόσωπο που απουσίαζε ωστόσο από τον γάμο ήταν ο Δημήτρης Λάλος.

Πολλοί απόρησαν με την εξέλιξη αυτή καθώς οι δύο ηθοποιοί, που υποδύονται τα αδέρφια στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, είναι πολύ κοντά.

Δυο μέρες πριν τον γάμο το σκηνοθετικό team αλλά και η παραγωγή του Σασμού έστησαν ένα τρικούβερτο γλέντι για να γιορτάσουν την μεγάλη τους επιτυχία. Η Μαρία Τζομπανάκη οδήγησε τον χορό με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη λίγο πριν ντυθεί γαμπρός να ακολουθεί τα βήματά της, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της πιο εμπορικής τηλεοπτικής σειράς για την φετινή σεζόν.

Οι ηθοποιοί του Σασμού λόγω του σεναρίου έχουν αγαπήσει την Κρήτη και έτσι αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρώτη χρονιά της σειράς σε ένα κρητικό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, τον "Ομαλό" με πολλή μουσική, χορό και φυσικά τσικουδιές και μαντινάδες.

Γιατί έλειπε ο Λάλος από τον γάμου του Αυγουστίδη

Οι ηθοποιοί που έχουν κρητική καταγωγή όπως η Μαρία Τζομπανάκη και ο Μιχάλης Αεράκης (ο οποίος υποδύεται τον παπά) ηγήθηκαν του χορού με τον Ορφέα, τον Δημήτρη Λάλο, την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την Ευγενία Σαμαρά και όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Μετά από αυτό, όλοι περίμεναν τους παρευρισκόμενους να είναι και στον γάμο. Ο Δημήτρης Λάλος, όμως, τους διέψευσε.

Η απουσία του Δημήτρη Λάλου σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο ηθοποιός την παραμονή του γάμου βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για πράγματα που δεν μπορούσε - δυστυχώς - να αναβάλει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δυσάρεστες εξελίξεις για τον Σασμό - Με λιγότερες ώρες και μέρες μετά την πρεμιέρα

Σασμός: Θα βγει εκτός εαυτού η Καλλιόπη - Η διαθήκη του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα