Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Σασμού βρίσκεται προ των πυλών και έτσι το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τις καταιγιστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων. Ο Γιώργος Αμούτζας και ο Δημήτρης Λάλος έχουν ριχτεί για τα καλά στη δουλειά μιας και οι χαρακτήρες τους θα έχουν όλο το ενδιαφέρον στραμμένο πάνω τους (δείτε εδώ τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σεζόν).

«Από την αρχή μου έδωσαν τον ρόλο του Νικηφόρου. Χτύπησαν το τηλέφωνο, μου είπαν να κάνω το δοκιμαστικό και μετά από δύο μέρες υπογράψαμε. Γίνανε όλα πολύ γρήγορα.

Όταν αναλαμβάνεις να γίνεις ο «Νικηφόρος» για δύο χρόνια πρέπει να αγαπήσεις αυτό το παιδί και να του δώσεις όλα τα ελαφρυντικά που χρειάζεται ακόμα και στην αφέλεια. Έχει μάθε από τα λάθη του και σιγά σιγά βλέπουμε μία πιο ώριμη πλευρά του.

Φέτος θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό Νικηφόρο. Δεν είναι κάποιο σκοτεινό υπονοούμενο αυτό αλλά θα είναι πολύ διαφορετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμούτζας στη συνέντευξή του στο Super Κατερίνα.

Η φωτογραφία του Αμούτζα με τον Λάλο στα backstage του Σασμού

Οι δυο πρωταγωνιστές είναι πολύ δεμένοι τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο Γιώργος Αμούτζας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του Μαθιού από τα γυρίσματα της σειράς.

Δημήτρης Λάλος Σασμός

Αυγουστίδης και Λάλος ποζάρουν λίγο πριν την πρεμιέρα

Μπορεί να εισβάλλουν στη σειρά 4 ενδιαφέροντα πρόσωπα που έχουν στόχο να φέρουν τα πάνω κάτω στον Σασμό, ωστόσο οι βασικοί πρωταγωνιστές παραμένουν στην θέση τους. Τα δύο αδέρφια, λοιπόν, που έχουν κάνει το κοινό να περιμένει πως και πως την επιστροφή τους, ο Μαθιός και ο Αστέρης, ή αλλιώς ο Δημήτρης Λάλος και ο Ορφέας Αυγουστίδης, θέλησαν να τονίσουν την παρουσία τους και μέσα από τα social media.

Έτσι, ο πρώτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του αγκαλιά με τον δεύτερο, από το τηλεοπτικό τους σπίτι στην Κρήτη, δείχνοντας σε όλους πόσο δεμένοι είναι και στην πραγματική ζωή.

«Αδέρφια για μια ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και οι θαυμαστές τους δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν κάτω από την ανάρτηση.

Δημήτρης Λάλος Ορφέας Αυγουστίδης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δυσάρεστες εξελίξεις για τον Σασμό - Με λιγότερες ώρες και μέρες μετά την πρεμιέρα

Σασμός: Θα βγει εκτός εαυτού η Καλλιόπη - Η διαθήκη του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα