Από TV24 Team

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ την ημερομηνία), η Ιφιγένεια Τζόλα διασκέδασε με την ψυχή της το βράδυ της Κυριακής (11/9), έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες από το σίριαλ.

Ηχηρή απουσία από το πλευρό της βέβαια ήταν ο Διονύσης Παπανδρέου, ο συμπρωταγωνιστής της στη Γη της Ελιάς και ο τηλεοπτικός της σύζυγος. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν οι νεαροί ηθοποιοί είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή ωστόσο σε γενικές γραμμές περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Η Ιφιγένεια Τζόλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτι στο οποίο βρέθηκε, και σε κανένα από αυτά δεν είδαμε τον Διονύση Παπανδρέου.

Αντιθέτως είχε μαζί της την Ιζαμπέλλα Φούλοπ, η οποία υποδύθηκε την Ελένη στη σειρά, τον Μανώλη Κλωνάρη που έκανε τον Ανέστη και τον Θοδωρή Μπουρδέκα, τον τηλεοπτικό Νικόλα.

Η Ιφιγένεια Τζόλα με πρωταγωνιστές της Γης της Ελιάς

Ιφιγένεια Τζόλα Μπουρδέκας
Instagram

Η απάντηση του Διονύση Παπανδρέου για τη σχέση του με την Ιφιγένεια Τζόλα

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6), ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη Γη της Ελιάς καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και στην πραγματική ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν απίστευτη χημεία και έτσι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μαζί πραγματικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες φήμες και η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε την απάντηση που θα περίμενε κανείς.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αχώριστοι και πίσω από τις κάμερες - Το καυτό φιλί του Παπανδρέου στην Τζόλα στο πάρτι γενεθλίων του

Στη Μύκονο χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου η Ιφιγένεια Τζόλα - Οι φωτογραφίες με «καυτό» μπικίνι