Από Ελένη Μήτση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και πλέον η εγκυμοσύνη της αποτελεί χαρά όχι μόνο για εκείνη, αλλά και για τον κόσμο, που την αγαπάει και περίμενε πως και πως την ανακοίνωσή της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να είχε μπει στη διαδικασία να τσακωθεί με τα πιεστικά σχόλια για το αν τελικά περίμενε παιδάκι, αλλά πλέον φαίνεται να έχει ηρεμήσει πλήρως και να δημοσιεύει στο προφίλ της στο instagram όσα έκρυβε τόσο καιρό. Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 11/9 την είδαμε σε ένα γεύμα μαζί με τη μητέρα της, χαϊδεύοντας της την κοιλίτσα.

Η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη μητέρα της

Σπυροπούλου με τη μητέρα της
konstantinaspyropoulou - instagram

Η πρώτη επίσημη ανάρτηση της Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τα μέσα μιλούν για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την ίδια να μην θέλει να κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της, φυλάσσοντας το σαν οικογενειακό μυστικό.

Μπορεί τα πειστήρια να υπήρχαν, όμως έπρεπε να περάσουν πάνω από 5 μήνες για να νιώσει έτοιμη η παρουσιάστρια και έτσι την Πέμπτη 8/9 έκανε την πρώτη και επίσημη ανάρτηση της στο instagram με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το γεγονός, πως μετά την τόση πίεση, που δεχόταν για την αποκάλυψη, με την παρούσα ανάρτησή της εξήγησε αναλυτικά τους λόγους, που κινήθηκε με μυστικότητα τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη.
Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.

Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.

Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.
Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας».

Σπυροπούλου εγκυος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όταν τελειώνει μία ιστορία...» - Η Τσιμτσιλή ''άδειασε'' την Καινούργιου για όσα είπε σχετικά με την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

«Με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου