Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του είχε αποκαλύψει την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της, ενώ ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU έφερε στην επιφάνεια και τις πρώτες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα της (δείτε τις εδώ).

Η ίδια ωστόσο από την μεριά της έχει επιλέξει να μην κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν έχει ανεβάσει και καμία φωτογραφία στην οποία να φαίνεται ξεκάθαρα η κοιλιά της.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε ορισμένους followers της, οι οποίοι της «επιτέθηκαν» για την απόφασή της αυτή, ενώ αποκάλεσαν κομπλεξικό το ότι ακόμα δεν έχει δείξει στα social media την κοιλιά της. Όπως ήταν επόμενο, η παρουσιάστρια όχι μόνο τους απάντησε αλλά έβαλε στη θέση τους όλους όσους έσπευσαν να την κρίνουν για την επιλογή της.

O έντονος διάλογος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τους followers της

«Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό. Αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι, another time». Από αυτό το σχόλιο ενός διαδικτυακού φίλου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ξεκίνησαν όλα. Η παρουσιάστρια, λίγη ώρα μετά, έγραψε:

«Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω.. Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επίθεση Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επίθεση για εγκυμοσύνη

Σπάνια στιγμιότυπα από το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, και πλέον είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα που τους περιμένει στη σχέση τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ότι είναι έγκυος, ωστόσο στις τελευταίες εμφανίσεις της στα social media, κυριαρχούν τα φαρδιά φορέματα που κρύβουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η ίδια μάλιστα πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες μέσα από το σπίτι στο οποίο στεγάζει τον έρωτά της με τον καλό της. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει προκειμένου να υποδεχθούν μαζί, στο ίδιο σπίτι το παιδάκι τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σπίτι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Προσπάθησε να την κρύψει αλλά δεν τα κατάφερε - Το βίντεο της Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Νυφούλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η αινιγματική απάντηση στις κάμερες