Από TV24 Team

“Η Κωνσταντίνα βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της”... Αλήθεια ή ψέματα; Πρώτο το YOU λίγους μήνες πριν είχε δώσει την είδηση ότι η παρουσιάστρια με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έχουν αποφασίσει να παντρευτούν μετά από δύο χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης από την πρώτη στιγμή, ενώ συμπλήρωναν ότι ο επιχειρηματίας για να επισημοποιήσει το γεγονός τής είχε κάνει επαναλαμβανόμενες προτάσεις γάμου για να την... ψήσει αλλά και ένα μονόπετρο ως δώρο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Λίγο καιρό πριν σε επίσημη έξοδο τού ζευγαριού στο “Άλσος”, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Κωνσταντίνας, που προσπαθούσε να κρύψει επιμελώς από τους φωτογράφους, καθώς και λίγα παραπάνω κιλά που φαινόταν ότι έχει προσθέσει στη λεπτεπίλεπτη -μέχρι πρότινος- σιλουέτα της (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες) ενίσχυσαν τις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια ακόμα και σήμερα αποφεύγει τις πολλές εξόδους και τους φωτογράφους και απολαμβάνει ηρεμία και διακοπές μαζί με τον Βασίλη σε διάφορα μέρη της Ελλάδας -και πιο συγκεκριμένα στην Αστυπάλαια-, ενώ αμέσως μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθούν τη Ρόδο για να δουν τους γονείς της Κωνσταντίνας, στους οποίους εκείνη έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μπικίνι και αν κάποιος παρατηρήσει καλά, η κοιλίτσα της είναι ήδη φουσκωμένη.

Κωνσταντίνα μας, με το καλό!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η μεγάλη αλλαγή στο instagram της Σκορδά λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Λενιώ αγκαλιά με το μωρό του - Η ανάρτηση του Γκοτσόπουλου για το φινάλε της σειράς