Από TV24 Team

Σαν να μην έφτανε που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κάνουν την ίδια μέρα πρεμιέρα (δείτε εδώ ποια είναι ημερομηνία), οι δύο παρουσιαστές φαίνεται πως έχουν κοινές βλέψεις για τις εκπομπές τους, γεγονός που τους φέρνει συχνά σε αντιπαράθεση.

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ, μετά από την πολύχρονη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και την ηχηρή αποχώρησή της από το κανάλι του Αμαρουσίου. Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας μένει πλέον μόνος στο Πρωινό, το οποίο αλλάζει ριζικά και αποκτά πιο ενημερωτικό χαρακτήρα.

Το πρόσωπο που παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας από τη Φαίη Σκορδά

Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί έντονα πως το Πρωινό θα προσπαθήσει να απομακρυνθεί από την εικόνα που είχε όλα αυτά τα χρόνια, περιορίζοντας τη ζώνη της μαγειρικής, ωστόσο ο ΑΝΤ1 θεώρησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος.

Σκορδά Λιάγκας Μπαρμπαρίγου

Κάπως έτσι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έφτασαν να «κυνηγούν» την ίδια μαγείρισσα για την εκπομπή τους. Ο λόγος φυσικά για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και τη στήλη της μαγειρικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TV24 που κυκλοφορεί, οι δύο εκπομπές έκαναν κρούση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η ζυγαριά γέρνει προς την πλευρά του Γιώργου Λιάγκα μιας και η παρουσιάστρια φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η γυναίκα που θα έχει στο πλευρό του στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας

Πριν καλά καλά προλάβει να βγάλει ο ΑΝΤ1 την επίσημη ανακοίνωσή του για την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στο δυναμικό του, η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», αποκάλυψε πως η όμορφη παρουσιάστρια θα βρίσκεται κάτω από τη στέγη του σταθμού του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η Δούκισσα Νομικού την ερχόμενη σεζόν, θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Κάπως έτσι, στη στήλη της εκπομπής που μετέφερε τα νέα των celebrities, η ρεπόρτερ μίλησε για τις διακοπές που κάνει η Δούκισσα Νομικού στη Σχοινούσα και στη συνέχεια είπε πως από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το MasterChef στο πρωινό του Star

Εξελίξεις με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Η απόφαση του ALPHA για το Super Κατερίνα