Από TV24 Team

Οι δρόμοι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα χώρισαν για ακόμη μία φορά πριν από μερικές εβδομάδες. Η Φαίη Σκορδά βρήκε νέο λιμάνι στο ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την απόφαση που πάρθηκε για την εκπομπή της), ενώ ο Γιώργος Λιάγκας κράτησε τη θέση του στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι και οι δύο παρουσιαστές θα βρεθούν απέναντι για ακόμη μία φορά και μάλιστα στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς.

Τι συμβαίνει με τις εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Real Life, τόσο η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ, όσο και το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά την Κατερίνα Καινούργιου.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά πρεμιέρα

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο Πρωινό

Η Φαίη Σκορδά αποτελεί πλέον οριστικά παρελθόν από τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια συνεργασίας. Η παρουσιάστρια στο τελευταίο Πρωινό της σεζόν αποχαιρέτησε το κανάλι του Αμαρουσίου και μαζί του το κοινό που την στήριξε στην πορεία της.

Το διαζύγιο είναι επίσημο μιας και μία κίνηση της Φαίης Σκορδά έδειξε πως ο ΑΝΤ1 βρίσκεται ήδη πίσω της (δείτε εδώ τι έκανε στο Instagram).

Κάπως έτσι, το Πρωινό θα είναι τελείως διαφορετικό από τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτός που αναλαμβάνει την παρουσίαση, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι η γυναίκα που θα έχει δίπλα του (δείτε εδώ ποιο όνομα ακούγεται έντονα).

Η εκπομπή πρόκειται να αναλάβει περισσότερο έναν ενημερωτικό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να χάσει και το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Πρωινό Γιώργος Λιάγκας

Η στήλη που είτε θα κοπεί, είτε θα μειωθεί σε σημαντικό βαθμό θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αυτή της μαγειρικής. Άλλωστε και πέρυσι ήταν η στήλη που έφερνε τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στην εκπομπή που έβγαινε σχεδόν κάθε μέρα πρώτη στην πρωινή ζώνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ALPHA: Ανακοινώθηκαν τα νέα για τον Αντώνη Σροίτερ

Βαγγέλης Περρής: Και επίσημα στο Open - Αυτή θα είναι η ομάδα του