Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία απόψε (7/7) με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, το οποίο αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε). Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, λίγες ώρες πριν το επεισόδιο, θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις του για το φινάλε της σειράς με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν ο Λάμπρος με τη Λενιώ και έχουν αγκαλιά το παιδί τους, το παιδί που ξεγέννησε ο Δούκας Σεβαστός.

Έτσι, ευχαρίστησε τη Μαρία Κίτσου για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία τρία χρόνια. Άλλωστε οι δυο τους από το πρώτο επεισόδιο έδεσαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για το φινάλε των Άγριων Μελισσών

«Ενόψει του αποψινού τελευταίου επεισοδίου θα αφήσω αυτό χωρίς σχόλια..

@marika.kitsou.official ευχαριστώ για αυτά τα τρία χρόνια... για την υπόσταση που έδωσες στη Λενιώ μου !

Υ.γ Δεν είναι αποχαιρετιστήρια ανάρτηση μπορεί να μην υπάρξει και πότε!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Αυτή η σειρά θα πάρει τη θέση των Άγριων Μελισσών στον ΑΝΤ1

Απόψε θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Το φινάλε αναμένεται να είναι άκρως συγκινητικό (δείτε εδώ τι θα γίνει) ενώ το κοινό ανυπομονεί να δει πώς θα τελειώσει η ιστορία που άρχισε πριν από 3 χρόνια.

Μετά το τέλος της αγαπημένης δραματικής σειράς, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη προγραμματίσει το σίριαλ που θα παίζει εκείνη την ώρα για να μην μείνει κενό το πρόγραμμα.

Ο λόγος για την αγαπημένη σειρά «Φαμίλια», η οποία έπαιζε πέρυσι στο κανάλι του Αμαρουσίου και σημείωνε εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης.

Η Φαμίλια ΑΝΤ1

Ένα ζευγάρι, μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης, τέσσερα παιδιά, δουλειά, υποχρεώσεις και όλα τα μεγάλα και μικρά που έχει η καθημερινότητα, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου.

Η σεξουαλική τους ζωή, η κούραση, η γκρίνια Εκείνης, η ανωριμότητα και τα παράπονα Εκείνου, η δύσκολη εφηβεία των δύο κοριτσιών τους, ο ιδιόρρυθμος μικρός γιος τους, το μωρό, οι φίλοι, η κοινωνική τους ζωή, αλλά και οι δύο πεθερές, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για να τους βγάλουν εκτός ορίων!

O Γιάννης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) και η Μαίρη (Ιωάννα Ασημακοπούλου) γνωρίστηκαν σε ένα λούνα-παρκ. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως. Σήμερα, τους βρίσκουμε με τέσσερα παιδιά πια, τα δίδυμα 16χρονα κορίτσια, Άννα (Νεφέλη Οικονόμου) και Έλλη (Μαρίτα Γαγάνη), τον 10χρονο Γιώργο (Κωνσταντίνος Σελβιάδης) και το μόλις μηνών αβάφτιστο κοριτσάκι τους. Το αλάτι και το πιπέρι στην οικογενειακή τους ζωή προσθέτουν σε μεγάλες δόσεις, η μαμά του Γιάννη (Υρώ Μανέ), η μαμά της Μαίρης (Ιωάννα Μαυρέα) και ο κολλητός του Γιάννη, ο Στάθης (Μιχάλης Σαράντης) με τη γυναίκα του Λίτσα Ελεάνα Σταυροδήμου).

Η καθημερινότητά τους έχει μετατραπεί σε έναν τεράστιο αγώνα δρόμου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να κρατήσουν και την φλόγα του γάμου τους δυνατή. Βλέποντας όλους τους φίλους και γνωστούς να χωρίζουν, αποφασίζουν, με πρωτοβουλία της Μαίρης, να επισκεφτούν τον ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου Βαγγέλη Αυγερινό (Νίκος Σταυρακούδης).

Στο ραντεβού με τον ψυχολόγο, το ζευγάρι ξετυλίγει τις πιο κωμικοτραγικές σκηνές της καθημερινής οικογενειακής τρέλας που ζει.

Γιατί κάθε καλή συνεδρία, ξέρεις πώς θα ξεκινήσει, αλλά δεν ξέρεις πού θα καταλήξει...!!!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Υπήρχαν αντιδράσεις...» - Η Μαρία Πετεβή αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό πίσω από τις Άγριες Μέλισσες

Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο