Από TV24 Team

Τέλος εποχής για τις «Άγριες μέλισσες», που μετά από τρία χρόνια η αυλαία θα πέσει την Πέμπτη 7 Ιουλίου μ’ ένα επεισόδιο που σίγουρα θα γράψει ιστορία και θα αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλες τις λεπτομέρειες για το τελευταίο επεισόδιο.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Μετά από τόσα βάσανα, κακουχίες, πόνους, απογοητεύσεις και άγριες καταστάσεις που έζησαν, οι αδελφές Σταμίρη -Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω- αλλά και τα αδέλφια Σεβαστού -Κωνσταντής, Νικηφόρος και Πηνελόπη- θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει.

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, η Ελένη με τον Λάμπρο θα γίνουν γονείς και όπως φημολογείται θα είναι αγόρι, ενώ η Δρόσω με τον Κωνσταντή παντρεύτηκαν και ο παπα-Γρηγόρης ανακήρυξε ζευγάρι και τον Νικηφόρο με την Ασημίνα.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα Νικηφόρος

Η Πηνελόπη θα αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή της στο Παρίσι μακριά από όλα όσα την πόνεσαν στο παρελθόν, που δεν ήταν και λίγα. Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και το υπόλοιπο Διαφάνι, όπως η Ουρανία με τον Κυριάκο που θα δώσουν κι άλλη ευκαιρία στον γάμο τους, ο Μπάμπης με την Κορίνα θα μείνουν μαζί και θα κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, ο Σταμάτης με τη Βιολέτα θα γίνουν ξανά ζευγάρι, ενώ ο Παναγιώτης θα αποφασίσει κι εκείνος να φύγει από το χωριό.

Όσο για το ζεύγος Σεβαστού, ο Δούκας θα πεθάνει από το χέρι του Ακύλα και η Μυρσίνη από τρία εγκεφαλικά που θα πάθει μετά την απώλεια του άντρα της. Ο Ακύλας θα δολοφονηθεί από τον Μελέτη, ο οποίος στη συνέχεια θα συλληφθεί και θα καταδικαστεί με θάνατο. Τραγικό θάνατο όμως θα βρει και ο Ζάχος, που θα πέσει σαν ήρωας στην προσπάθειά του να εντοπίσει τον Ακύλα (πριν τον βρει ο Μελέτης και τον σκοτώσει).

Άγριες Μέλισσες θάνατος Ζάχου

Η τελευταία σκηνή των Άγριων Μελισσών

Μετά απ’ όλα αυτά που θα συμβούν, η σειρά θα μεταβεί έξι χρόνια μετά, στη χρονιά του Πολυτεχνείου. Η χούντα θα έχει πέσει, το Διαφάνι δεν θα γίνει αεροδρόμιο, η Δρόσω θα έχει αποκτήσει παιδί μαζί με τον Κωνσταντή, ο μικρός Σέργιος θα έχει μάθει την αλήθεια για το ποια είναι η πραγματική του μητέρα, ωστόσο θα συνεχίσει να έχει σαν μητέρα του την Ασημίνα, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο, ευτυχισμένοι μαζί με το παιδί τους, θα μπορούν πια να κάνουν όνειρα για το μέλλον χωρίς φόβο πια.

Κι αφού στα τελευταία επεισόδια θα δείτε όλα τα παραπάνω, τώρα το TiVi Σίριαλ θα σας αποκαλύψει και ποια θα είναι η τελευταία σκηνή. Όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα τελειώσει με γλέντι στην πλατεία του χωριού όπου όλοι ευτυχισμένοι πια θα γιορτάζουν τα 81α γενέθλια της κυρα-Δέσπως.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτάκτως στις Άγριες Μέλισσες η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Η «Θεοδοσία» επιστρέφει

Άγριες Μέλισσες: Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια του έξτρα επεισοδίου