Από Πέννυ Μαστοράκου

Η σημερινή μέρα, Δευτέρα 31/10, είναι ιδιαίτερα θλιβερή, κυρίως για τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από την ζωή ένας άνθρωπος που είχε μόνο καλά λόγια να πει κανείς τόσο για εκείνον, όσο και για την δουλειά του. Ο λόγος για το φευγιό του Ηλία Ζερβού (δείτε εδώ την ανακοίνωση για τον θάνατό του), ενός ηθοποιού που θα μείνει πάντα ζωντανός στις μνήμες όλων για τους αξέχαστους ρόλους και τις ατάκες που χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό.

Από νωρίς, πλήθος φίλων και συνεργατών τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα και λόγια στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media (δείτε εδώ τον αποχαιρετισμό του Χάρη Ρώμα στο πρόσωπό του), ενώ αργά το απόγεμα της ίδιας μέρας, έγινε γνωστό το που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Ηλία Ζερβού

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΡΤ, ο ηθοποιός έφυγε αιφνίδια από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 65 χρονών. Σύμφωνα με νέα ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3/11 στις 10:15 στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός

Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Ηλίας Ζερβός θάνατος

Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έφυγες νωρίς...» - Βαρύ πένθος για την Ελένη Ράντου

«Καλό ταξίδι να έχεις...» - Θρήνος για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη