Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η είδηση για το θάνατο του Ηλία Ζερβού, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξέφρασε τη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου συνεργάτη του.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν παίξει μαζί στο Κωνσταντίνου και Ελένης (δείτε εδώ ποιοι άλλοι ηθοποιοί της σειράς έχουν «φύγει»), και έτσι ο Χάρης Ρώμας, εξήγησε πως θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του.

Τα λόγια του Χάρη Ρώμα για τον Ηλία Ζερβό

«Δεν είχα ιδέα αν είχε προβλήματα υγείας. Τι έμαθα κι εγώ 1,5 ώρα νωρίτερα και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία, γιατί έφυγε και σχετικά νέος. Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία τότε με εκείνη την εμβληματική σειρά.

Είχαμε μια αρμονική σχέση και επαγγελματική και κοινωνική. Θα τον θυμάμαι πάντα με πολύ μεγάλη αγάπη και με συγκίνηση. Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί. Ναι, από ανακοπή καρδιάς “έφυγε”», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός

Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Ηλίας Ζερβός θάνατος

Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Βάνα Κορομβάκη

Θρήνος! Πέθανε ο πασίγνωστος ηθοποιός Σάκης Πετκίδης