Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός, Ηλίας Ζερβός, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….», έγραψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός (δείτε εδώ ποιοι άλλοι ηθοποιοί «έφυγαν» μέσα στο 2022).

Ηλίας Ζερβός ανάρτηση Μπιμπίλα

Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός

Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Ηλίας Ζερβός θάνατος

Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Βάνα Κορομβάκη

Θρήνος! Πέθανε ο πασίγνωστος ηθοποιός Σάκης Πετκίδης