Από TV24 Team

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα θλιβερή για τον καλλιτεχνικό κυρίως χώρο της χώρας μας, καθώς το πρωί της Δευτέρας 31/10 έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή ένας ηθοποιός που μας είχε χαρίσει αμέτρητους ρόλους, και οι περισσότεροι από αυτούς αξέχαστοι στην καριέρα του, και ιδιαίτερα αγαπητοί από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για τον Ηλία Ζερβό (δείτε εδώ την ανακοίνωση για τον θάνατό του), ο οποίος έφυγε σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον κόσμο που τον ήξερε και είχε συνεργαστεί μαζί του.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τον Ηλία Ζερβό

«Έφυγες νωρίς … Καλό ταξίδι Ηλία μου. Υπέροχος συνάδελφος, υπέροχος άνθρωπος», έγραψε η Ελένη Ράντου χαρακτηριστικά αποχαιρετώντας τον...

Θρήνος για την Ελένη Ράντου

Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός

Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Ηλίας Ζερβός θάνατος

Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καλό ταξίδι να έχεις...» - Θρήνος για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη

«Έφυγε νέος...» - Θρήνος για τον Χάρη Ρώμα