Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, Ηλία Ζερβό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Ο θάνατος του ηθοποιού σκόρπισε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ ήρθε πολύ ξαφνικά. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο και του έστειλε το πιο γλυκό του μήνυμα.

Η ανάρτηση του Βασίλη Χαλακατεβάκη για τον Ηλία Ζερβό

«Έφυγε από τη ζωή ένας καλός φίλος και συνάδελφος, ο Ηλίας Ζερβός. Τόσο ξαφνικά .Ένα κομμάτι της ζωής μου που θα θυμάμαι με πολύ αγάπη. Α ρε Λιάκο... Καλό ταξίδι να έχεις με γαλήνη...», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Βασίλης Χαλακατεβάκης Ηλίας Ζερβός

Τα λόγια του Χάρη Ρώμα για τον Ηλία Ζερβό

«Δεν είχα ιδέα αν είχε προβλήματα υγείας. Τι έμαθα κι εγώ 1,5 ώρα νωρίτερα και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία, γιατί έφυγε και σχετικά νέος. Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία τότε με εκείνη την εμβληματική σειρά.

Είχαμε μια αρμονική σχέση και επαγγελματική και κοινωνική. Θα τον θυμάμαι πάντα με πολύ μεγάλη αγάπη και με συγκίνηση. Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί. Ναι, από ανακοπή καρδιάς “έφυγε”», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος! Πέθανε ο πασίγνωστος ηθοποιός Σάκης Πετκίδης

13 αγαπημένοι - Οι ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν φύγει από τη ζωή