Από Ελένη Μήτση

Άλλη μια θλιβερή είδηση για το χώρο της δημοσιογραφίας έγινε γνωστή την Δευτέρα 3/10, καθώς μετά τον θάνατο πολύ γνωστού δημοσιογράφου έφυγε από τη ζωή και η Βάνα Κορομβάκη.

Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 68 ετών νικημένη από τον καρκίνο. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο αντίο έγινε γνωστό, πως αυτό θα ειπωθεί την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, από το Ι.Π. Αγ. Νικολάου στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Πέθανε η Βάνα Κορομβάκη

ΕΣΗΕΑ
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Βάνα Κορομβόκη γεννήθηκε το 1954 στο Καινούργιο Φθιώτιδας και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην Ουαλία. Μετέπειτα, συνέχισε τις σπουδές της με αντικείμενο τη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Howard της Ουάσιγκτον.

Η πορεία της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1990 από την εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ». Συνέχισε τη σταδιοδρομία της στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης το 1996, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Συνεργάστηκε, επίσης, με τα περιοδικά «ΕΝΑ», «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ», στον Ρ/Σ «Flash 9.61», απασχολήθηκε στο Τμήμα Ειδήσεων της ΕΤ 2 και διετέλεσε Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στο Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Σταμάτης Κόκοτας