Από Ελένη Μήτση

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται και μάλιστα την Πέμπτη 6/10 καταθέτουν στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο πολύ γνωστοί συνάδελφοι του κατηγορούμενου, όπως η η Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα

Ένας εξ αυτών είναι ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος είχε βρεθεί σε παράσταση στην οποία έχει καταγγελθεί παρενοχλητικό περιστατικό. Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη είδαμε τον ηθοποιό να εισέρχεται στο δικαστήριο, ωστόσο αρκετά οργισμένος δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα (δείτε εδώ το πρόσωπο με το οποίο είχε ο Χαλκιάς έντονο επεισόδιο).

Η αντίδραση του Τάσου Χαλκιά κατά την είσοδο του στο δικαστήριο

«Έλα παιδιά θέλω να περάσω, πάω στο δικαστήριο και με ρωτάτε τι ξέρω...».

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη ο Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και του οποίου η δίκη εκκρεμεί.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όσο διάστημα είναι υπόδικος δεν έχει υπάρξει κάποιου είδους επικοινωνία μεταξύ τους, ωστόσο επισήμανε πως αν το αποτέλεσμα φανερώσει πως είναι αθώος, δεν θα τον εμποδίσει τίποτα από το να του ξαναμιλήσει.

«Θα φύγω από τον χώρο του θεάτρου σε ένα διάστημα το πολύ πέντε με έξι χρόνια. Το αργότερο. Κάνω μια δουλειά η οποία είναι μέσα στην καρδιά μου κρυμμένη και για αυτό τον λόγο την κάνω. Όσο η καρδιά του ανθρώπου εξασθενεί, εξασθενούν και οι αγάπες του», είπε αρχικά..

Και συμπλήρωσε: «Δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση να παραστώ στο δικαστήριο γιατί εγώ με τον Πέτρο υπήρξα συνεργάτης και φίλος για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε, εφόσον θίγονται στο δικαστήριο και συγκεκριμένες δουλειές μες στις οποίες ήμουν και εγώ, το βρίσκω απολύτως λογικό».

«Ένας άνθρωπος ο οποίος γίνεται ευρύτερα γνωστός προκαλεί έναν θαυμασμό παραπάνω που ίσως να είναι και υπερβολικός κάποιες φορές και ίσως και ο ίδιος να έχει μια μορφή εξουσίας. Αν αποδειχθεί αθώος, οπωσδήποτε θα συνεννοηθώ και θα επικοινωνήσω μαζί του. Αυτό το διάστημα δεν έχουμε μιλήσει γιατί ο Πέτρος είναι υπόδικος» συμπλήρωσε έπειτα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τον ρώτησαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη και εκείνος... - Η αντίδραση του Φάνη Μουρατίδη στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι

''Γροθιά στο στομάχι'' - Βρέθηκε το συγκινητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη προς τον γιο του Δημήτρη