Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά το θέμα με την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία υπέπεσε πριν λίγο καιρό, ο Τάσος Χαλκιάς το πρωί της Τετάρτης 14/9 παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο «επεισόδιο» με την Ιωάννα Μαλέσκου, λίγο καιρό πριν όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της.

Οι δηλώσεις του Χαλκιά αρκετό καιρό μετά το συμβάν με την Μαλέσκου

«Σαν άκουσμα, μέσα στον κορονοϊό, η επικοινωνία μου με μία συνάδελφό σας δεν πήγε καλά, έγραψαν για μένα ότι είμαι σεξιστής. Επειδή την είπα «κούκλα μου, κορίτσι μου» θεωρήθηκε σεξιστικό. Τι σημαίνει ότι εγώ τη θέλω και της το λέω δημόσια; Αν σημαίνει αυτό, που είναι το κακό; Από θαυμασμό την είπα «κούκλα μου». Ιδιαιτέρως από θαυμασμό» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς για την πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Για να ξεκαθαρίσω το θέμα με την κοπέλα αυτή, όλη αυτή η ιστορία ήταν μία κακή επικοινωνία. Η Ιωάννα είναι νέα στη δουλειά και πρέπει να μάθει πολλά πράγματα ακόμα. Εκείνο που πρέπει να μάθει είναι πως όταν είσαι οικοδέσποινα, πρέπει να είσαι ευγενέστατη. Πρέπει να ξέρεις ποιον καλείς στο σπίτι σου. Ένιωθα ότι δεν με γνώριζε. Όταν είπε ότι ξεκίνησα με το “Λαβ Σόρρυ” έπαθα τραλαλά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι εννοούσε, ήταν προσβολή που δεν κατάλαβε ότι την έκανε. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, ούτε τότε μιλήσαμε. Μιλούσε μόνη της κι εγώ απαντούσα» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων...

Τι είχε συμβεί μεταξύ τους

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, με τον ηθοποιό να έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την Ιωάννα Μαλέσκου. Κάθε κουβέντα της παρουσιάστριας ενοχλούσε τον ηθοποιό, ενώ εκείνη προσπαθούσε παρά τον εκνευρισμό της να είναι ευγενική με τον καλεσμένο της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ανέβηκαν πολύ οι τόνο και κάθε φορά που η Ιωάννα Μαλέσκου προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Τάσος Χαλκιάς, το συνέχιζε.

«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δε θα προλάβω να πω ούτε που παίζω… Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση… Να κάνουμε μια εκπομπή 2 ώρες να στα πω. Στα 5 λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω» είπε ο Τάσος Χαλκιάς και η Ιωάννα Μαλέσκου του απάντησε: «Έχουμε 5 λεπτά μόνο».

Τ.Χ: Εγώ; Η εκπομπή σας. Κλείνετε σε λίγο
Ι.Μ: Α ναι; Έχουμε περίπου 15λεπτά.
Τ. Χ: 13.30 κλείνετε; Τον χρόνο τον κοιτάω γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικός για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα
Ι.Μ: Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Ενοχλημένος ο ηθοποιός της είπε: «Ήταν να βγούμε 12:30 η ώρα στον αέρα της εκπομπής. Σκέφτηκα πως θα έχω χρόνο να πω αυτά που θέλω. Σε αυτό τον λίγο χρόνο που έχουμε τώρα ο εκνευρισμός μου δεν με αφήνει ήσυχο να πω αυτά που θέλω».

Η Ιωάννα Μαλέσκου τότε του είπε: «Είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν», και ακολούθησε ο διάλογο:

Τ Χ: Είναι δυνατόν να λες σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις 3 λεπτά κάτι τέτοιο; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου αυτό
Ι Μ: Πρώτη φορά μου τυχαίνει άνθρωπος να μου πει ότι δε τον σέβομαι ή δεν τον κάνω να νιώθει άνετα.
Τ.Χ: Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Το έχω πει εγώ στον Σάκη τον υδραυλικό πρώτος. Επειδή δε σε αντιλαμβάνομαι καλά να είσαι λίγο πιο λιανή. Δε μπορώ να στο εξηγήσω, θα ρωτήσεις μετά και θα σου που… Τρελαίνομαι με τα συμπεράσματα που βγάζεις, είναι καταπληκτικά.
Ι.Μ: Τι να κάνω; Προσπαθώ μόνη μου να μιλήσω και να φέρω μια ερωταπάντηση γιατί νιώθω…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εγώ μίλησα με την Ιωάννα...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Μαλέσκου στον "αέρα" του Happy Day

Άσχημα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου - Ανακοινώθηκε στο Super Κατερίνα