Από Ελένη Μήτση

Οι καταγγελίες, που είχαν γίνει γνωστές με την έναρξη του metoo στην Ελλάδα και στο χώρο του θεάτρου αφορούσαν πρώτο τον Γιώργο Κιμούλη για δύσκολη και κακοποιητική συνεργασία στο θέατρο.

Η πρώτη καταγγέλλουσα ήταν η Ζέτα Δούκα, η οποία εμμένει σε όσα έχει καταθέσει και δεν δέχεται καμία συγγνώμη. Από την άλλη η πλευρά του κατηγορούμενου δεν αποδέχεται καμία κακή συμπεριφορά και έτσι μέσα από δηλώσεις του δικηγόρου του Κιμούλη, που έγιναν γνωστές την Τετάρτη 21/9 στο Πρωινό, ο ίδιος επιθυμεί το ζήτημα να λυθεί στη δικαστική αίθουσα.

Η αντίδραση του Γιώργου Κιμούλη μετά τις δηλώσεις Δούκα και Χρυσικού

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός», είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Αναφερόμενος στην Ζέτα Δούκα ο Βασίλης Καπερνάρος σχολίασε: «Δεν περιμένει συγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια».

Όσα δήλωσε η Δώρα Χρυσικού για τις αγωγές του Κιμούλη

Με αφορμή την σημερινή μέρα, και την επιστροφή της ως Αρετή Καπερνάρου στην Γη της Ελιάς, με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, το πρωί της Δευτέρας 19/9 βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ και καλεσμένη στο Mega Καλημέρα η ταλαντούχα και ιδιαίτερα αγαπητή Δώρα Χρυσικού.

Η γνωστή ηθοποιός, εκτός από τον ρόλο της στη σειρά αυτή τη σεζόν (δείτε εδώ το πανούργο σχέδιό της) απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αγωγή που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη, όταν εκείνη είχε ταχθεί υπέρ της Ζέτας Δούκα έπειτα από την καταγγελία της προς το πρόσωπό του.

«Έχουμε λάβει η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι εγώ μία αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά επειδή, υποτίθεται, ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δηλαδή και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και αυτό το πράγμα προχωράει έτσι. Κι επίσης εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία υποτίθεται ότι είναι για ψευδομαρτυρία.

Την άλλη την έμαθα από τα Μέσα, δεν έχω λάβει καμία από τις δύο. Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και θα τα καταθέσω όλα. Εγώ ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και οφείλω να καταθέσω την αλήθεια και αυτό θα κάνω» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω έρωτα με τον Κιμούλη, είναι ο...» - Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε την αδυναμία της για τον συνάδελφό της

«Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του....» - Η Μαριάννα Κιμούλη μιλάει ανοιχτά για τη σύγκριση με τον πατέρα της