Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς στην οποία θα την δούμε να πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, (μην χάσετε όσα θα συμβούν στην πρεμιέρα), η Ζέτα Δούκα το πρωί της Δευτέρας 19/9 βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, εκτός από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο αλλά και τις εξελίξεις της σειράς, αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας από τον ηθοποιό σε παλιότερη συνεργασία τους περίπου ένα χρόνο πριν.

Η αφοπλιστικές δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για τον Κιμούλη

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της.

Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω» είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα.

«Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Η εξωδικαστική προσέγγιση έγινε στα πλαίσια του νόμου. Έτσι προβλέπεται υποχρεωτικά. Ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Δεν πέτυχε. Δεν είχαμε από την πλευρά μας τέτοια διάθεση, θέλουμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Ούτε από την αντίθετη πλευρά υπήρχε κάποια διάθεση. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη».

Και η Δώρα Χρυσικού σχολίασε για το γεγονός

Το πρωί της Δευτέρας 19/9 βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ και καλεσμένη στο Mega Καλημέρα η ταλαντούχα και ιδιαίτερα αγαπητή Δώρα Χρυσικού.

Η γνωστή ηθοποιός, εκτός από τον ρόλο της στη σειρά αυτή τη σεζόν (δείτε εδώ το πανούργο σχέδιό της) απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αγωγή που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη, όταν εκείνη είχε ταχθεί υπέρ της Ζέτας Δούκα έπειτα από την καταγγελία της προς το πρόσωπό του.

«Έχουμε λάβει η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι εγώ μία αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά επειδή, υποτίθεται, ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δηλαδή και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και αυτό το πράγμα προχωράει έτσι. Κι επίσης εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία υποτίθεται ότι είναι για ψευδομαρτυρία.

Την άλλη την έμαθα από τα Μέσα, δεν έχω λάβει καμία από τις δύο. Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και θα τα καταθέσω όλα. Εγώ ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και οφείλω να καταθέσω την αλήθεια και αυτό θα κάνω» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Άρχισαν τα όργανα στον ΣΚΑΙ - Αποχωρήσεις από το Πρωινό μας;

Η ζωή με έναν αλκοολικό άντρα - Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της στην ''Άγρια Γη''