Από Πέννυ Μαστοράκου

Πάρθηκε τελικά η απόφαση, σχετικά με το τι θα γίνει με την αποτέφρωση της σπουδαίας Μάρθας Καραγιάννη, αλλά και για το πότε και που θα πει ο κόσμος το τελευταίο αντίο, στην κορυφαία καλλιτέχνιδα του ελληνικού κινηματογράφου.

Το πρωί της Τετάρτης 21/9 η αδελφική φίλη της, Ντόρα Δούμα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων περιέγραψε τα όσα έγιναν για να καταφέρει να πραγματοποιήσει την επιθυμία της ηθοποιού, η οποία ήταν να αποτεφρωθεί, αν και υπήρξαν διάφορα προβλήματα ως προς την εκπλήρωση αυτής.

Όσα ανέφερε η Ντόρα Δούμα για την Μάρθα Καραγιάννη

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Θα γίνει κανονικά η τελετή όπως έχουμε πει, 12 η ώρα στο Α’ Νεκροταφείο και μετά αποτέφρωση. Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο που θα πεθάνει. Αν δεν ούρλιαζα δεν θα γινόταν τίποτα. Πάω στα ΚΕΠ για την τελική υπογραφή αυτή τη στιγμή. Αυτά θα τα πω μετά. Να γίνει η τελετή και θα τα πω μετά».

Η ανάρτησή της λίγες μέρες πριν για τον χαμό της

Με την πρώτη μακροσκελή ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να πει και εκείνη λίγα λόγια για την σπουδαία ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, ενώ αποκαλύπτει πώς έγινε η γνωριμία τους το 1968, και πως από τότε είναι αχώριστες.

«Έχω διαβάσει τόσο ωραία λόγια για μένα που σε λίγο θα με κάνετε να αισθάνομαι Αγία τίποτα από αυτό απλώς αγαπώ τους ανθρώπους γιατί αυτό πιστεύω αλλά αγαπώ ιδιαίτερα τους φίλους μου τους κολλητούς μου που ξέρουμε πως ότι ώρα και μέρα να είναι θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, αλλά όπως και να το κάνουμε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είχε και θα έχει πάντα η Μαρθουλα μου!!!!!!!

Γιατί για μένα δεν έχει φύγει είναι δίπλα μου ακούω την φωνή της να μου λέει κάτι αστείο που θυμήθηκε και γελάγαμε και υπάρχουν χιλιάδες τέτοια γιατί όπως ξέρετε πολλοί είχε πάρα πολύ χιούμορ. Όταν γνώρισα την Μαρθούλα το 1968!!!!!!!! Ήμουν ένα κοριτσάκι ντροπαλό και φανατική θαυμάστρια της όταν λοιπόν βρέθηκα κάπου και ήξερα πως θα συναντηθούμε, έτρεμα γιατί πίστευα ότι θα δω μπροστά μου μια βεντέτα που δεν θα μου ρίξει ούτε μια ματιά όμως η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν με πλησίασε και άρχισε να με ρωτάει διαφορά και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν μου είπε να φύγουμε μαζί….

Ε τι άλλο να πω όλα ήταν μαγικά από εκεί και μετά γίναμε αυτοκόλλητες καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχω ζήσει μαζί της; την λάτρεψα και με λάτρεψε και όπως ξέρουν όλοι η Μαρθούλα ήταν πανέξυπνη. Αυτά για όσους αμφισβητούν ορισμένα πράγματα χωρίς να με ξέρουν και χωρίς να έχουν έλθει ποτέ στο σπίτι μας. Οι πραγματικοί φίλοι με ξέρουν και ξέρουν αυτοί με ενδιαφέρουν γιατί με αυτούς συναναστρέφομαι και επειδή δεν κρατάω κακίες ας πιστεύει ο καθένας από αυτούς ότι θέλει η Μαρθουλα που με ενδιέφερε ήξερε πια ήμουν την αγαπώ και θα την αγαπώ μέχρι να συναντήσω ξανά.

Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά κάποια πράγματα ήθελα να τα ξέρετε από εμένα. Και μια παράκληση που από την ζαλάδα μου είχα ξεχάσει να πω στον Κύριο Σούρα τον αγαπημένο φίλο της ζωής μας οποίος θέλει να στείλει στεφάνι αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει ότι μπορεί στο ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΎ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΣΕΗ που κάνουν μια υπέροχη δουλειά για όλους τους συναδέλφους!!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνομαι ότι ακολουθώ» - Συντετριμμένη η Μαίρη Χρονοπούλου με την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη

Αλίκη Κατσαβού: «Ράγισε» καρδιές - Το σπαρακτικό αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη