Από Ελένη Μήτση

Μεγάλη στεναχώρια έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο της θρυλικής Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έσβησε, αφήνοντας πίσω της μια λαμπρή καριέρα.

Μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα έγινε γνωστό την Τρίτη 20/9, πως η εκλιπούσα είχε εκμυστηρευτεί σε οικείους της να αποτεφρωθεί. Το ελληνικό κράτος ωστόσο δεν αναγνωρίζει το αίτημα μιας και δεν υπάρχει κάπου επίσημα καταγεγραμμένη η επιθυμία της.

Σκάνδαλο με την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί

H Ντόρα Δούμα έκλεγε στο τηλέφωνο «Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας».

Τα λόγια της Μάρθας Καραγιάννη που θα μείνουν ανεξίτηλα στο μυαλό του Χάρη Ρώμα

Θρήνος ξέσπασε και στο Twitter με τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη και όσο ο κόσμος ψάχνει να βρει λίγα λόγια να πει που να μπορούν να περιγράψουν όλα όσα έχει καταφέρει αυτή η γυναίκα τόσα χρόνια, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για την ηθοποιό.

Ο ίδιος, λοιπόν, επισήμανε πως δεν πρόκειται να την ξεχάσει κανείς και, μάλιστα, ανέφερε για πρώτη φορά μία στιγμή τους η οποία έχει χαραχτεί στο μυαλό του για πάντα.

«Θα μείνει αξέχαστη η Μάρθα Καραγιάννη, θέλει μεγάλη τέχνη για να κάνεις αυτούς τους ρόλους που μοιάζουν χαριτωμένοι και εύκολοι, αλλά έχουν δυσκολία ώστε να τους κάνεις ανεξίτηλα, όπως τους έκανε η Μάρθα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έβλεπα την Μάρθα να συνεχίζει τις πρόβες μαζί μου φορώντας πάντα περούκα με πυκνό μαύρο μαλλί. Κάποια στιγμή προχώρησαν οι πρόβες και αναγκάστηκα να της πω ότι για τον ρόλο, μιας και θα έκανε την ηλικιωμένη θεία, θα έπρεπε να βγάλει την περούκα αυτή και να βάλει κάποια άλλη με άσπρα μαλλιά»

«”Aγόρι μου, δεν έχω ανάγκη να βάλω μια άσπρη περούκα”, τότε βγάζει την περούκα και μένει με τα άσπρα της μαλλιά και μου λέει, “Αυτή είμαι πραγματικά και με αυτό το πρόσωπο θα παίξω”», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα την αγαπώ μέχρι να συναντήσω ξανά!» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Δούμα για την Καραγιάννη

«Αισθάνομαι εγκαταλελειμμένη...» - Με τρεμάμενη φωνή αποχαιρέτησε η Χρονοπούλου τη Μάρθα Καραγιάννη