Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες πριν ειπωθεί το τελευταίο αντίο σε μία εκ των μεγαλύτερων σταρ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, στην Μάρθα Καραγιάννη, ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον οποίο η καλλιτέχνιδα διατηρούσε μακροχρόνια σχέση, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, και μίλησε για την ζωή του πλάι της, αλλά και τον μυστικό που δεν του αποκάλυψε ποτέ.

Το μυστικό της Μάρθας Καραγιάννη

«Δεν μπορώ να μην πάω στην κηδεία της Μάρθας. Ήμουν κοντά στη Μάρθα αλλά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε στη Ντόρα τη Δούμα. Ήταν ο φύλακας άγγελος της Μάρθας. Για τα 12 χρόνια σχέσης τους ο ποδοσφαιριστής εξήγησε γιατί δεν παντρεύτηκαν αλλά και πόσο ασύμβατες ήταν οι ζωές του. Περισσότερο δεν ήθελα εγώ, μετά δεν ήθελε η Μάρθα. Η Μάρθα ερωτεύτηκε το σανίδι, τα φώτα του θεάτρου και τους συναδέλφους. Ήταν πολύ δεμένη με όλους και με αυτούς έπαιξε και με με όσους δεν έπαιξε.

Εμάς δεν μας “σκότωσε” τίποτα. Άλλο ήταν το θέμα. Ήμουν άταχτος όταν δεν ήμουν με τη Μάρθα. Όταν είσαι με Μάρθα δεν μπορείς να είσαι με καμία άλλη. Ήταν και η Μάρθα μαζί μου. Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις τους ηθοποιούς. Η Μάρθα ήταν με τους φίλους της και εγώ ήμουν μόνος μου. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Βουτσάς να μου πουν μια κουβέντα σε μια παρέα 10 ατόμων, όλοι θεατρίνοι.

Με ζήλευε, κι εγώ λιγότερο. Είναι ένα μυστικό που το πήρε μαζί της ο λόγος που χωρίσαμε. H Mάρθα ήταν θρησκευόμενη, απλώς δεν ήθελε να υποχρεώνει ανθρώπους να πηγαίνουν στο νεκροταφείο να αφήνουν λουλούδια» είπε μεταξύ άλλων για την μεγάλη σταρ.

Βρέθηκε το ιδιόχειρο γράμμα της!

Όπως έγινες γνωστό, μέσα από την εκπομπή Live news την Τρίτη 20/9 η ίδια είχε αφήσει ένα χειρόγραφο μήνυμα καταγράφοντας την επιθυμία της, το οποίο και διαβάστηκε στον αέρα της εκπομπής. «Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο αντί να ταφώ, να καώ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οριστικό! Πότε και που θα γίνει η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη - Τι θα συμβεί τελικά με την αποτέφρωση

«Αν δεν ούρλιαζα δεν θα γινόταν τίποτα!» - Απίστευτο ξέσπασμα από την αδερφική φίλη της Καραγιάννη Ντόρα Δούμα