Από Πέννυ Μαστοράκου

Κλίμα θλίψης και πόνου επικρατεί τις τελευταίες μέρες μετά την είδηση του θανάτου, μία εκ των μεγαλύτερων Ελληνίδων σταρ του κινηματογράφου, της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αλλά πολύ περισσότερο τους ανθρώπους που την έζησαν κατά τη διάρκεια της ζωής της (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια της αδελφικής της φίλης).

Αύριο 22/9 το τελευταίο αντίο στην Μάρθα Καραγιάννη

Μετά το θρίλερ που ακολούθησε με την επιθυμίας της να αποτεφρωθεί, έγινε γνωστό πως το τελευταίο αντίο στην σπουδαία καλλιτέχνιδα, θα πουν φίλοι και συγγενείς, το πρωί της Πέμπτης 22/9 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και μετά θα αποτεφρωθεί, όπως εκείνη επιθυμούσε, παρότι οι Αρχές δεν το επέτρεπαν καθώς δεν υπήρχαν οι προαπαιτούμενες υπογραφές.

«Αν δεν ούρλιαζα δεν θα γινόταν τίποτα!»

Η αδελφική φίλη της Ντόρα Δούμα μίλησε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων περιέγραψε τα όσα πέρασε μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει την επιθυμία της ηθοποιού, που ήταν να αποτεφρωθεί!

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Θα γίνει κανονικά η τελετή όπως έχουμε πει, 12 η ώρα στο Α’ Νεκροταφείο και μετά αποτέφρωση. Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο που θα πεθάνει. Αν δεν ούρλιαζα δεν θα γινόταν τίποτα. Πάω στα ΚΕΠ για την τελική υπογραφή αυτή τη στιγμή. Αυτά θα τα πω μετά. Να γίνει η τελετή και θα τα πω μετά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σ' αγαπώ...» - Σπαράζουν καρδιές με την ανάρτηση της ΖωΖώς Σαπουντζάκη για την Μάρθα Καραγιάννη

«Πεθαίνω για την Μάρθα» - "Λύγισε" στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα ο επί 12 χρόνια σύντροφος της Καραγιάννη