Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, σε ηλικία 82 ετών, και έκτοτε συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της καθημερινά προσπαθούν να εκφράσουν την θλίψη που αισθάνονται, καθώς πρόκειται για μία γυναίκα που έγραψε τη δική της ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και η απουσία της θα είναι ολοφάνερη πλέον.

Σήμερα 22/9 η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Παρά το γεγονός πως η ίδια επιθυμούσε να γίνει αποτέφρωση του πτώματός της, εμφανίστηκαν μερικά εμπόδια, όμως τελικά όλα θα γίνουν σύμφωνα με το σχέδιο που η ίδια είχε οργανώσει για τον εαυτό της και έτσι την Πέμπτη 22/9 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία και η αποτέφρωσή της, στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών.

Το μεγάλο μυστικό που πήρε στον τάφο της η ηθοποιός

Λίγες ώρες πριν ειπωθεί το τελευταίο αντίο σε μία εκ των μεγαλύτερων σταρ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, στην Μάρθα Καραγιάννη, ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον οποίο η καλλιτέχνιδα διατηρούσε μακροχρόνια σχέση, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, και μίλησε για την ζωή του πλάι της, αλλά και τον μυστικό που δεν του αποκάλυψε ποτέ.

«Δεν μπορώ να μην πάω στην κηδεία της Μάρθας. Ήμουν κοντά στη Μάρθα αλλά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε στη Ντόρα τη Δούμα. Ήταν ο φύλακας άγγελος της Μάρθας. Για τα 12 χρόνια σχέσης τους ο ποδοσφαιριστής εξήγησε γιατί δεν παντρεύτηκαν αλλά και πόσο ασύμβατες ήταν οι ζωές του. Περισσότερο δεν ήθελα εγώ, μετά δεν ήθελε η Μάρθα. Η Μάρθα ερωτεύτηκε το σανίδι, τα φώτα του θεάτρου και τους συναδέλφους. Ήταν πολύ δεμένη με όλους και με αυτούς έπαιξε και με με όσους δεν έπαιξε.

Εμάς δεν μας “σκότωσε” τίποτα. Άλλο ήταν το θέμα. Ήμουν άταχτος όταν δεν ήμουν με τη Μάρθα. Όταν είσαι με Μάρθα δεν μπορείς να είσαι με καμία άλλη. Ήταν και η Μάρθα μαζί μου. Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις τους ηθοποιούς. Η Μάρθα ήταν με τους φίλους της και εγώ ήμουν μόνος μου. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Βουτσάς να μου πουν μια κουβέντα σε μια παρέα 10 ατόμων, όλοι θεατρίνοι.

Με ζήλευε, κι εγώ λιγότερο. Είναι ένα μυστικό που το πήρε μαζί της ο λόγος που χωρίσαμε. H Mάρθα ήταν θρησκευόμενη, απλώς δεν ήθελε να υποχρεώνει ανθρώπους να πηγαίνουν στο νεκροταφείο να αφήνουν λουλούδια» είπε μεταξύ άλλων για την μεγάλη σταρ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκαριστική αποκάλυψη - Βρέθηκε το ιδιόχειρο γράμμα της Μάρθας Καραγιάννη

«Θα σκορπίσουμε τη στάχτη της...» - Όλες οι εξελίξεις για την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη