Από Πέννυ Μαστοράκου

Ήταν ένα από τα πιο δικά της, αν όχι το πιο δικό της άτομο, και ήταν αχώριστες μέχρι το τέλος. Συντετριμμένη είναι Ντόρα Δούμα, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της αδερφικής της φίλης Μάρθας Καραγιάννη, όπως και όλος ο κόσμος άλλωστε είναι παγωμένος και θλιμμένος μετά την είδηση του θανάτου της (δείτε εδώ που θα γίνει η κηδεία της)!

Με την πρώτη μακροσκελή ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να πει και εκείνη λίγα λόγια για την σπουδαία ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, ενώ αποκαλύπτει πώς έγινε η γνωριμία τους το 1968, και πως από τότε είναι αχώριστες.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Δούμα για τη Μάρθα Καραγιάννη

«Έχω διαβάσει τόσο ωραία λόγια για μένα που σε λίγο θα με κάνετε να αισθάνομαι Αγία τίποτα από αυτό απλώς αγαπώ τους ανθρώπους γιατί αυτό πιστεύω αλλά αγαπώ ιδιαίτερα τους φίλους μου τους κολλητούς μου που ξέρουμε πως ότι ώρα και μέρα να είναι θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, αλλά όπως και να το κάνουμε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είχε και θα έχει πάντα η Μαρθουλα μου!!!!!!!

Γιατί για μένα δεν έχει φύγει είναι δίπλα μου ακούω την φωνή της να μου λέει κάτι αστείο που θυμήθηκε και γελάγαμε και υπάρχουν χιλιάδες τέτοια γιατί όπως ξέρετε πολλοί είχε πάρα πολύ χιούμορ. Όταν γνώρισα την Μαρθούλα το 1968!!!!!!!! Ήμουν ένα κοριτσάκι ντροπαλό και φανατική θαυμάστρια της όταν λοιπόν βρέθηκα κάπου και ήξερα πως θα συναντηθούμε, έτρεμα γιατί πίστευα ότι θα δω μπροστά μου μια βεντέτα που δεν θα μου ρίξει ούτε μια ματιά όμως η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν με πλησίασε και άρχισε να με ρωτάει διαφορά και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν μου είπε να φύγουμε μαζί….

Ε τι άλλο να πω όλα ήταν μαγικά από εκεί και μετά γίναμε αυτοκόλλητες καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχω ζήσει μαζί της; την λάτρεψα και με λάτρεψε και όπως ξέρουν όλοι η Μαρθούλα ήταν πανέξυπνη. Αυτά για όσους αμφισβητούν ορισμένα πράγματα χωρίς να με ξέρουν και χωρίς να έχουν έλθει ποτέ στο σπίτι μας. Οι πραγματικοί φίλοι με ξέρουν και ξέρουν αυτοί με ενδιαφέρουν γιατί με αυτούς συναναστρέφομαι και επειδή δεν κρατάω κακίες ας πιστεύει ο καθένας από αυτούς ότι θέλει η Μαρθουλα που με ενδιέφερε ήξερε πια ήμουν την αγαπώ και θα την αγαπώ μέχρι να συναντήσω ξανά.

Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά κάποια πράγματα ήθελα να τα ξέρετε από εμένα. Και μια παράκληση που από την ζαλάδα μου είχα ξεχάσει να πω στον Κύριο Σούρα τον αγαπημένο φίλο της ζωής μας οποίος θέλει να στείλει στεφάνι αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει ότι μπορεί στο ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΎ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΣΕΗ που κάνουν μια υπέροχη δουλειά για όλους τους συναδέλφους!!».

Δεν μπορούσε να μιλήσει τις πρώτες μέρες...

Τη Δευτέρα 19/9 έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό, και δεν μπορούσε να μιλήσει από την συγκίνηση. «Έχασα τον κόσμο, αυτό έχω να πω. Τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας ζητώ χίλια συγγνώμη. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί και δεν ήθελε να ασχοληθεί με τίποτα. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός. Σας ζητώ συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Με συγχωρείτε πάρα πολύ, έχω πάθει σοκ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνομαι ότι ακολουθώ» - Συντετριμμένη η Μαίρη Χρονοπούλου με την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη

Αλίκη Κατσαβού: «Ράγισε» καρδιές - Το σπαρακτικό αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη