Από Στέλλα Μούτσιου

Φίλοι και συγγενείς θρηνούν για την ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρθα Καραγιάννη, που έγραψε ιστορία μέσα από τους ρόλους της, καθώς την Κυριακή 18/9 άφησε την τελευταία της πνοή. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του Δημήτρη Σούρα, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνησή του, ωστόσο έκτοτε πλήθος κόσμου θέλησε να εκφράσει το δικό του "αντίο" στην σπουδαία αυτή γυναίκα.

Έτσι, το Twitter γέμισε με αναρτήσεις σχετικά με τη ζωή και το έργο της, ενώ οι φωτογραφίες της από το παρελθόν φανερώνουν κάθε μία από τις σκηνές που έχει παίξει, αλλά και τους λόγους που ο κόσμος την αγάπησε.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

Οι ρόλοι της στις τηλεοπτικές σειρές

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών την Κυριακή 18/9 και όλοι μιλούν για την σπουδαία καριέρα της, χάρη στην οποία θα μείνει για πάντα αξεχαστη, αφού έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με τις ερμηνείες της στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο.

Πολλά από τα τηλεοπτικά σίριαλ στα οποία συμμετείχε σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους «Μικρομεσαίους», που ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του MEGA, όπου και συνυπήρξε με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο και την Έλενα Τσαβαλιά σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, αλλά και τους «Βασιλιάδες», που ήταν και ο τελευταίος πρωταγωνιστικός της ρόλος.

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε και στη σειρά «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του» το 1985 η οποία και προβλήθηκε στην ΕΡΤ 1, ξανά υπό την σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ ακολούθησαν πολλές ακόμη συμμετοχές, όπως στις «Επτά θανάσιμες πεθερές» επίσης του MEGA αλλά και την «Εργαζόμενη γυναίκα» πλάι στην Ελένη Ράντου στον ΑΝΤ1.

Μάρθα Καραγιάννη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνομαι ότι ακολουθώ» - Συντετριμμένη η Μαίρη Χρονοπούλου με την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη

«Κι εγώ ήμουν όμορφη, αλλά...» - Οι αποκαλύψεις της Μάρθας Καραγιάννη για τον γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο