Από Ελένη Μήτση

Το τελευταίο αντίο ειπώθηκε την Δευτέρα 19/9 στον σπουδαίο ηθοποιό Κώστα Καζάκο, στην τελετή αποχαιρετισμού που οργανώθηκε από την ΚΚΕ.

Στο σημείο βρέθηκε ο αποκλειστικός μας φακός απαθανατίζοντας τον γιο του Κωνσταντίνο Καζάκο πολύ συγκινημένο μαζί με την κόρη του και εγγονή του εκλιπόντα, Τζένη, η οποία με ένα λουλούδι στο χέρι κοιτούσε συνεχώς προς τα κάτω.

Συντετριμμένη η Τζένη Καζάκου στην τελετή αποχαιρετισμού του παππού της

Τζένη Καζάκου

Η κόρη που έχασε ο Καζάκος λίγο μετά τη βάφτισή της

Ο αγαπημένος και καταξιωμένος ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 13/9 αφήνοντας παράλληλα πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη με την καριέρα, που χάραξε σε θέατρο, τηλεόραση και ταινίες της εποχής του.

Συνεργάτες, θαυμαστές αλλά και η οικογένεια του παραμένουν συγκλονισμένοι με την απώλεια, μιας και η μάχη που έδινε ο ηθοποιός με την υγεία του είχε παραμείνει κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια ακόμα πληροφορία για τη ζωή του δεν είχε γίνει ευρέως γνωστή αναφορικά με το πένθος, που βίωσε το 1999.

Μετά τον θάνατο της λατρεμένης για τον Καζάκο αλλά και το κοινό Τζένης Καρέζη, 5 χρόνια αργότερα εκείνος ξαναπαντρεύτηκε με την Τζένη Κόλλια φέρνοντας μαζί της στον κόσμο 4 παιδιά. Δυστυχώς όμως το ένα εξ αυτών, η 8 μηνών Άρτεμις - Γεωργία πέθανε λίγο μετά από τη βάφτισή της.

Το πένθος για το σπίτι του ηθοποιού ήταν μεγάλο, όμως εκείνος και η αγαπημένη του μάζεψαν τα κομμάτια τους, μιας και έπρεπε να μεγαλώσουν την Ηλέκτρα, τη Μάγια και τον Αλέξανδρο, ο οποίος πήρε την καλλιτεχνική τους φλέβα.

Καζάκος οικογένεια

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχες πάντα την πιο τεράστια αγκαλιά!» - Συντετριμμένη η πρώην νύφη του Κώστα Καζάκου

Θρήνος στο Instagram - Οι αναρτήσεις των Ελλήνων διασήμων για τον Κώστα Καζάκο