Από Ελένη Μήτση

Ο Κώστας Καζάκος έκλεισε τα μάτια του σε ηλικία 87 ετών μετά τη μάχη, που έδωσε στον Ευαγγελισμό με τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε εδώ και κάποια χρόνια.

Η θλίψη είναι μεγάλη τόσο για τους συνεργάτες και το κοινό, που τον λάτρευε αλλά και για την οικογένεια του, που ήταν πάντα στήριγμα για εκείνον στα δύσκολα. Εκτός από τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Καζάκο, τον οποίο είχε φέρει στον κόσμο ο εκλιπών με την Τζένη Καρέζη, είχε αποκτήσει άλλα 3 παιδία με τη δεύτερη γυναίκα του Τζένη Κόλλια.

Ο γιος του Κώστα Καζάκου από τον δεύτερο γάμο του

Ο μεγαλύτερος από τα παιδιά της γυναίκας, είναι ο Αλέξανδρος, που μοιάζει περισσότερο με εκείνη έχοντας μαύρα μακριά μαλλιά και μούσια. Μάλιστα είναι γνωστό, πως το αγόρι έχει και εκείνο καλλιτεχνική φλέβα, ενασχολούμενο σοβαρά με τη μουσική.

Αλέξανδρος Καζάκος - Γιος

Η προσωπική ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

Την Τρίτη 13/9 ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών και η είδηση αυτή μόνο θλίψη θα μπορούσε να φέρει στην οικογένειά του, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, που τον είχε αγαπήσει τόσα χρόνια μέσα από τους ρόλους και τα κείμενά του.

Αξίζει, λοιπόν, να αναφερθούμε στην ζωή του και ιδιαίτερα στην προσωπική του ζωή, αφού δημιούργησε μία υπέροχη οικογένεια και έζησε με πολύ αγάπη όλα τα χρόνια της ζωής του, όσο δύσκολα κι αν ήταν μερικά από αυτά.

Υπήρξε παντρεμένος με την Τζένη Καρέζη, με την οποία παρέμειναν μαζί 24 χρόνια μαζί, ενώ απέκτησαν και έναν γιο, τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο, ο οποίος πήρε το ίδιο όνομα με τον πατέρα του, εξαιτίας της μητέρας του, που λάτρευε τον σύζυγό της.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της καλής του, ο ηθοποιός αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή του και παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια, με την οποία απέκτησαν, μάλιστα, τέσσερα παιδιά, τον Αλέξανδρο, την Άρτεμη-Γεωργία, την Ηλέκτρα, και την Μάγια.

Κώστας Καζάκος θάνατος

Η Άρτεμις-Γεωργία έχασε τη ζωή της στις 25 Ιουνίου 1999, σε ηλικία 8 μηνών, μία εβδομάδα μετά την βάπτισή της, καθώς έπασχε από μία σπάνια ασθένεια.

Ο σπουδαίος ηθοποιός πρόλαβε να γνωρίσει και το εγγόνι του, καθώς ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος με την τότε σύζυγό του, Τάνια Τρύπη το 2012 έφεραν στον κόσμο την Τζένη Καζάκου, που έχει επιλέξει να ακολουθήσει και εκείνη την υποκριτική.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

''Πάγωσε'' στον αέρα του Happy Day ο Παπακαλιάτης - Δε γνώριζε για τον θάνατο του Καζάκου

Συντετριμμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος - Στον Ευαγγελισμό μετά τον θάνατο του πατέρα