Από Ελένη Μήτση

Μια ημέρα βαθιάς συγκίνησης είναι η Δευτέρα 19/9 τόσο για την οικογένεια του Κώστα Καζάκου όσο και για τους συνεργάτες και τους θαυμαστές του αείμνηστου ηθοποιού, που παρευρέθηκαν στην αποχαιρετιστήρια τελετή του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, πως θα τελεστεί μια μορφή πολιτικής κηδείας, αφού επιθυμία του εκλιπόντα ήταν να μην ταφεί αλλά γίνει δωρεά του σώματός του. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας στο σημείο της τελετής ξεχώρισε ο πρωτότοκος γιος Κωντασταντίνος, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πατέρα του.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην αποχαιρετηστίρια τελετή του Κώστα Καζάκου

Κηδεία Καζάκου
NDP
Κηδεία Καζάκου
NDP

Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Καζάκου πριν φύγει από τη ζωή

Το πρωί του Σαββάτου (17/9), η εκπομπή Open Weekend έδειξε την τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κώστας Καζάκος πριν φύγει από τη ζωή στην Ελένη Τσολάκη, μία συνέντευξη που δεν είχε προβληθεί ξανά στο Open.

O ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στις 13/9, στη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, καθώς και στην απώλεια της αγαπημένης του, Τζένης Καρέζη.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, είχε πει: «Δεν είναι ούτε τωρινό και ούτε πρόκειται να γιατρευτεί αυτή η πληγή με αυτά τα περαστικά τώρα. Είναι προβλήματα παιδείας, προβλήματα επιπέδου της κοινωνίας που ζούμε. Αν δεν την φτιάξουμε και παραμένει ζούγκλα όπως είναι θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Στεναχωριέμαι. Και υπάρχουν σε όλους τους χώρους, αυτά τα φαινόμενα της ακράτιας και της θηριωδίας. Απλώς ο δικός μας χώρος είναι προβεβλημένος, στη βιτρίνα».

Για την απώλεια της Τζένης Καρέζη, είπε: «Ο κύκλος του θανάτου και της ζωής δεν σβήνει ποτέ, τη ζωή την κουβαλάμε. Αυτό που είμαστε είναι αυτό που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, το παρόν είναι ανύπαρκτο, το μέλλον άδηλον, ό,τι υπάρχει είναι το παρελθόν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στο Instagram - Οι αναρτήσεις των Ελλήνων διασήμων για τον Κώστα Καζάκο

Τραγωδία που έμεινε στο σκοτάδι - Η κόρη που έχασε ο Καζάκος λίγο μετά τη βάφτισή της