Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Μελέτης και η Πηνελόπη αποτέλεσαν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Όταν ωστόσο μαθεύτηκε πως είναι ξαδέρφια, κάτι έσπασε μεταξύ τους και η σχέση τους πήρε την κάτω βόλτα. Τώρα είναι έτοιμοι να πουν οριστικό αντίο ο ένας στον άλλον και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το θλιβερό φινάλε του Μελέτη και της Πηνελόπης στις Άγριες Μέλισσες

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον, όταν της αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Το σοκ για την Πηνελόπη είναι μεγάλο και ο Μελέτης στην τελευταία τους συνάντηση της ζητάει να φύγει μακριά του για πάντα για να φτιάξει τη ζωή της.

Άγριες Μέλισσες Μελέτης Πηνελόπη

Στη συνέχεια ο Μελέτης θα ψάξει και θα βρει τον Ακύλα τον οποίο και θα αποκεφαλίσει για να τον εκδικηθεί για τη δολοφονία του Δούκα (δείτε εδώ καρέ καρέ τη σκηνή της δολοφονίας του Σεβαστού). Μετά από αυτό ο Μελέτης συλλαμβάνεται, περνάει από δίκη για τα εγκλήματά του και καταδικάζεται σε εκτέλεση! Τα νέα προκαλούν σοκ σε όλους!

Ακόμα και οι Διαφανιώτες δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο τέλος για τον Μελέτη, τους αρκούσε και μόνο η φυλάκιση. Έτσι αποφασίζουν να στείλουν ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη απ’ όλους (ακόμα και από τις Σταμίραινες και τον Λάμπρο) για να ζητήσουν να του δώσουν χάρη από τη θανατική ποινή. Όμως το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό και ο Μελέτης τελικά πέφτει νεκρός στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Ήταν γραφτό να γίνει - Το φινάλε της Ασημίνας και του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Καρέ καρέ ο γάμος της Δρόσως και του Κωνσταντή