Από TV24 Team

Η μεγάλη μέρα του γάμου της Δρόσως και του Κωνσταντή επιτέλους έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, και το ευτυχισμένο ζευγάρι φτάνει στην εκκλησία, ενώ όλοι οι καλεσμένοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και δακρύζουν από τη συγκίνηση. Το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ενώ ο Κωνσταντής είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αναλαμβάνουν να τον συνετίσουν και τα καταφέρνουν. Έτσι εκείνος μετανιωμένος για όσα έκανε στη Δρόσω, πάει να τη βρει και αφού της ζητάει συγγνώμη, στη συνέχεια την παρακαλεί να προχωρήσουν τον γάμο τους. Εκείνη δίνει την πολυπόθητη απάντηση και οι προετοιμασίες αρχίζουν (δείτε εδώ ποια είναι τα 5 πρόσωπα που θα πεθάνουν μέχρι το τέλος της σειράς).

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος Ασημίνα

Την ίδια ώρα η Πηνελόπη συγκλονισμένη με τις αποκαλύψεις του Μελέτη για τη δολοφονία του Αλέξη, πάει οργισμένη να βρει τον πατέρα της και του επιτίθεται: «Φονιά! Σκότωσες τον Αλέξη και τόσα χρόνια έκανες τον ανήξερο! Πώς αντέχεις να έχεις τα χέρια σου βουτηγμένα στο αίμα; Σε σιχαίνομαι κι εσένα και τη μάνα! Ντρέπομαι που είμαι κόρη σας! Μόνο το κακό προκαλείτε! Δεν θέλω να σας δω ποτέ ξανά στη ζωή μου», τους λέει και φεύγει.

Ο Δούκας είναι σε απόγνωση και η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κόρη της. Η Πηνελόπη δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και η μόνη της διέξοδος είναι να φύγει στο Παρίσι μακριά απ’ όλους να συνεχίσει τις σπουδές της. Καθώς όμως ετοιμάζεται να φύγει, δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Αντιγόνης. «Έμαθα τι έχει γίνει, διαβάζω τις εφημερίδες! Δεν αντέχω να ζω με τις τύψεις πως έσωσα έναν φονιά, συγγνώμη που μιλάω έτσι για τον πατέρα σου, αλλά ήρθα να σε ενημερώσω ότι σκοπεύω να καταθέσω την αλήθεια».

Μεγάλοι απόντες ο Δούκας με τη Μυρσίνη. Η Δρόσω λάμπει από ευτυχία ενώ και ο Κωνσταντής νιώθει ολοκληρωμένος που επιτέλους παντρεύεται τη γυναίκα που αγαπάει!

Άγριες Μέλισσες Δρόσω νύφη

Τι θα δούμε στον γάμο της Δρόσως και του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες

Το μυστήριο ξεκινάει και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων.

Δρόσω Κωνσταντής γάμος Άγριες Μέλισσες

Τη στιγμή που η Πηνελόπη, ως κουμπάρα, περνάει τις βέρες στη Δρόσω και τον Κωνσταντή, την ίδια ώρα ο Νικηφόρος βγάζει δύο βέρες από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα, ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να θεωρούνται παντρεμένοι. Για τη δική τους ευχαρίστηση και μόνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη (23/6) μόνο με 1€ σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες (22/6): Η Αγορίτσα εγκαταλείπει τον Δούκα

«Δεν χάρηκα πολύ ως παιδί» - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η Μαρία Κίτσου