Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Από τη στιγμή που η Ασημίνα και ο Νικηφόρος γνωρίστηκαν στον πρώτο κύκλο των Άγριων Μελισσών, έγιναν το πιο αγαπημένο ζευγάρι του κοινού. Έκτοτε, χώρισαν, τσακώθηκαν, πήγαν στα δικαστήρια και τελικά τα ξαναβρήκαν. Το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φινάλε τους στη σειρά, το οποίο θα φέρει πολλά χαμόγελα.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Άγριες Μέλισσες φινάλε Νικηφόρου Ασημίνα

Το τέλος του Νικηφόρου και της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλος και για τα δύο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς, Δρόσως-Κωνσταντή και Ασημίνας-Νικηφόρου.

Τη μέρα του γάμου της Δρόσως και του Κωνσταντή (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο), κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των δαχτυλιδιών στην εκκλησία, ο Νικηφόρος βγάζει δύο βέρες από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα, ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να θεωρούνται παντρεμένοι.

Όμως ο παπα-Γρηγόρης τους βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμος της Δρόσως και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται, μπροστά σε όλους ανακηρύσσει παντρεμένους και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου ακολουθεί μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού!

Η εξομολόγηση της Έλλης Τρίγγου για το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/6) η Έλλη Τρίγγου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φινάλε των Άγριων Μελισσών (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο), καθώς και στο πώς θα ήθελε να τελειώσει ο ρόλος της.

«Οι Άγριες Μέλισσες, ναι, θα τελειώσουν φέτος. Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τρία χρόνια τα έχουμε δει όλα! Όλα όμως! Τους έρωτες, τις περιπέτειες του Διαφανίου, τους σκοτωμούς, τα φονικά, τα πολιτικά. Τι άλλο θα βλέπαμε τον τέταρτο χρόνο; Θα ήταν κρίμα για κάτι τόσο όμορφο.

Νομίζω πως δεν θα συνέχιζα εγώ και τέταρτη σεζόν. Είμαι πλήρης από αυτό, είμαι πάρα πολύ γεμάτη. Ο ρόλος μου δεν θα μου λείψει γιατί θα τον έχω πάντα κάπου φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι άρα με έναν τρόπο δεν θα τον χάσω. Τον έχω χορτάσει επίσης τον ρόλο μου οπότε νιώθω καλά.

Ο κύκλος αυτός για μένα κλείνει πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα γιατί αυτό επιτρέπει σε κάτι άλλο να ξεκινήσει. Αν μένουν όλα λίγο μετέωρα είναι σαν να φρενάρεις την διαδικασία. Στο τέλος θέλω το χωριό μας να μην γίνει αεροδρόμιο, να μείνουμε στην ησυχία μας και να συνεχίσει η Ασημίνα να γράφει που της αρέσει η δημοσιογραφία. Να ζει όμορφα και ωραία με όποιον και όπου νιώθει καλά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Επιτέλους λύτρωση! Το τέλος της Ελένης και του Λάμπρου

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Όλοι νεκροί! Οι 5 συγκλονιστικοί θάνατοι που θα δούμε μέχρι το φινάλε