Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στις 5/7 αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός (δείτε εδώ ποιο θα είναι το φινάλε). Έτσι, το κανάλι πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε μείωση των επεισοδίων ανά εβδομάδα, προκειμένου να ακολουθηθεί σωστά το πρόγραμμα.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τα επεισόδια του Σασμού

Αυτή την εβδομάδα συγκεκριμένα, ο Σασμός αντί για 5 επεισόδια θα έχει 4, κάτι που σημαίνει πως την Παρασκευή δε θα παιχτεί η σειρά. Αντιθέτως θα παρακολουθήσουμε διπλό επεισόδιο στα Ψέματα.

Την επόμενη εβδομάδα ωστόσο θα έχουμε περαιτέρω μείωση των επεισοδίων μιας και θα προβληθούν μόλις τρία, ενώ προς το παρόν υπάρχουν σκέψεις στο κανάλι για την προβολή δύο επεισοδίων την εβδομάδα.

Σασμός μείωση επεισοδίων

Σασμός: Τσακισμένη και καταρρακωμένη - Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα

Η Μαρίνα αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από του πιο κακότυχους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Πρώτα έχασε τον άνδρα της, στη συνέχεια τον γιό της, ενώ τώρα καλείται να σταθεί στο πλευρό της κόρης της σε αυτή τη βαριά ασθένεια που τη βασανίζει.

Στήριγμά της σε όλο αυτό τον Γολγοθά που βιώνει είναι ο Αντώνης. H συνέχεια της σειράς ωστόσο της επιφυλάσσει πολλά ζόρια.

Μαρίνα τέλος Σασμός

Η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με δύο ακόμα μεγάλες απώλειες στην οικογένειά της. Από τη μία η γιαγιά Ειρήνη, η υγεία της οποίας έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και τελικά φεύγει από τη ζωή και από την άλλη, ο Άγγελος ο οποίος θα βρεθεί νεκρός (δείτε εδώ ποιος θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία του).

Μπορεί η Αργυρώ να καταφέρνει να συνέλθει χάρη στη βοήθεια του Αστέρη, ωστόσο η Μαρίνα βγαίνει καταρρακωμένη από αυτή την ιστορία, έχοντας χάσει δύο ακόμα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Είσαι άρρωστος...» - Η Μαρίνα ξεσπά άγρια στον Αστέρη

«Δυστυχώς για λόγους τεχνικούς...» - Η αλήθεια για τη συμμετοχή της Πρωτόπαππα στον δεύτερο κύκλο του Σασμού