Από TV24 Team

Κι ενώ ο Αστέρης στον Σασμό ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ και την κατάσταση της υγείας της (δείτε εδώ το σκηνικό), έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο και αυτή είναι η Μαρίνα.

Η οργή της Μαρίνας για τον Αστέρη στον Σασμό

Ξεσπά πάνω του γεμάτη οργή γιατί μόλις έχει μάθει πως έχει προσεγγίσει τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα. «Είσαι άρρωστος αγόρι μου και καλά θα κάνεις να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό, γιατί η αγάπη σου για την Αργυρώ σε έχει κάνει εμμονικό. Σου ζήτησα να μείνεις μακριά της, να την αφήσεις να φτιάξει τη ζωή της με τον Σταύρο, αυτόν τον καλό άντρα που βρήκε, αλλά με αγνόησες.

Σασμός Αστέρης Σταύρος

Η Αργυρώ έχει πλέον οικογένεια, Αστέρη, και οφείλεις να το σεβαστείς. Έπαιξες θέατρο, είπες ψέματα σε έναν άνθρωπο που δεν σου έχει κάνει τίποτα και όλα αυτά για να μαθαίνεις νέα της; Σταμάτα πριν πάρω σοβαρότερα μέτρα και αυτή τη φορά θα το εννοώ», του λέει κατηγορηματικά.

Του ζητά λοιπόν ξανά να μείνει μακριά από την Αργυρώ και εκείνος με βαριά καρδιά της λέει πως θα το κάνει. Πάνω απ’ όλα άλλωστε θέλει το καλό της παλιάς αγαπημένης του. Γι' αυτό το λόγο θα τη βοηθήσει στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (δείτε εδώ με ποιον τρόπο).

Μένει ή φεύγει από τον Σασμό η Πρωτόπαππα;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκανε η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στο αν πρόκειται να παραμείνει τελικά στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Εδώ και αρκετούς μήνες, οι φήμες αναφέρουν πως η ηθοποιός θα αφήσει τη σειρά του ALPHA προκειμένου να βρεθεί στο Νησί 2.

Η ίδια μέσα από τις δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο καθώς δεν θέλει να αφήσει τον Σασμό πριν ολοκληρωθεί η ιστορία του χαρακτήρα της.

«Δυστυχώς για λόγους τεχνικούς δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Θα συνεχίσω στον Σασμό γιατί δε θέλω να αφήσω αυτή τη ροή. Δε θέλω να εγκαταλείψω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστές. Με τον Τάσο Νούσια ήταν δεδομένο ότι ταιριάζουμε, γνωριστήκαμε στο Νησί. Είναι ζεστός συνάδελφος και πρωτίστως δουλεύει για τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εντολή θανάτου στον Σασμό - «Έχει ήδη πεθάνει για εμένα»

Αποκλειστικό: Τραγωδία στον Σασμό - Σκοτώνουν τη Βασιλική τη μέρα του γάμου της