Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο θάνατος του Άγγελου στον Σασμό είναι γεγονός. Πέρα όμως από τη θλίψη που θα σκορπίσει στους αγαπημένους του, ο Αστέρης για μια ακόμα φορά θα βρεθεί σε δεινή θέση, καθώς αρχικά αυτός θα κατηγορηθεί για τον φόνο και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη (9/6) σε όλα τα περίπτερα, έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως ήδη έχουμε δει, ο Αστέρης έχει προσπαθήσει να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου και μάλιστα έχει έρθει για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του.

Ωστόσο, η απόφαση του Αστέρη να δώσει το κτήμα στον Άγγελο έχει προκαλέσει τη μανία της Καλλιόπης, που δεν διστάζει να επιτεθεί σε όποιον της πηγαίνει κόντρα, όπως έκανε και με τη Βασιλική (δείτε εδώ το τραγικό τέλος της), που η σύγκρουσή τους ήταν τόσο σφοδρή, που η σχέση τους από τότε άλλαξε ριζικά.

Παράλληλα και ο παπά Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, μια κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Και φυσικά, όταν η Καλλιόπη συναντά μπροστά της τον Άγγελο γίνεται έξαλλη και ο τσακωμός τους δεν έχει όρια.

Σασμός θάνατος Άγγελου

Ωστόσο, η οικονομική κατάστασή τους είναι τέτοια που δεν έχουν άλλο δρόμο από το να τελειώσουν την αγοραπωλησία. Τελικά η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για το κτήμα. Όλοι στο χωριό γνωρίζουν τα γεγονότα και πολύ περισσότερο την οργή του Αστέρη, όταν έμαθε ότι ο Άγγελος είπε ψέματα και ότι αυτός ήταν που αγόρασε το κτήμα.

Ο Άγγελος πεθαίνει, ο Αστέρης μπαίνει στο στόχαστρο στον Σασμό

Όπως θα δούμε αργότερα, ο Άγγελος θα πληρώσει αυτή του την επιμονή να μπει στο μάτι των Σταματάκηδων με την ίδια του τη ζωή. Παρότι τόσο η γιαγιά Ειρήνη όσο και η Μαρίνα του είχαν ζητήσει να σταματήσει να ασχολείται μαζί τους, ο Άγγελος είχε τόσο μίσος απέναντί τους που έκανε ό,τι μπορούσε για να τους προκαλέσει. Αυτή η ιστορία, όπως θα δούμε, δεν θα του βγει σε καλό.

Ο θάνατός του θα φέρει νέα δυστυχία στην οικογένεια των Βρουλάκηδων και πιο πολύ στην Άσπα, η οποία θα θρηνήσει τον αγαπημένο της όσο κανείς άλλος. Όμως τα πράγματα θα πάρουν ξαφνικά άλλη τροπή. Ποιος είναι ο φονιάς του Άγγελου; Ποιος τον ήθελε νεκρό και ποιος είχε λόγο να τον σκοτώσει; Όλες οι υποψίες θα πέσουν πάνω στον Αστέρη, ο οποίος θα κατηγορηθεί εξαιτίας της διαμάχης που είχαν για το κτήμα. Ο Αστέρης φυσικά είναι αθώος και θα το φωνάξει σε όλους ότι δεν πέρασε καν από το μυαλό του να κάνει κακό στον Άγγελο. Ευτυχώς γι’ αυτόν, γρήγορα θα φύγουν από πάνω του οι κατηγορίες!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χώρισε ο Νικηφόρος του Σασμού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Αμούτζα

Σασμός: Ο Αντώνης ξεσκεπάζει τον Μαθιό - Ένα βήμα πριν τη φυλακή