Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αγώνα για να ζήσει θα δώσει η Αργυρώ στον Σασμό και το νέο τεύχος του Tivi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ. Η κοπέλα μπαίνει σε μια τεράστια περιπέτεια υγείας, όπου η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Στην κυριολεξία όμως η ζωή της εξαρτάται από έναν συμβατό δότη, που θα της χαρίσει ζωή κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αστέρη.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνά κρίση, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται. Η κοπέλα όσο πάει και χειροτερεύει και ο κλοιός στενεύει ώστε να το κρατάει ακόμα μυστικό. Λίγο αργότερα, ο Αγγελος είναι αυτός που ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει: «Αργυρώ, θα είμαι δίπλα σου, όλα θα πάνε καλά, όμως θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα ως προς τη θεραπεία», την προειδοποιεί. Την ίδια ώρα ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα και οι καλεσμένοι καταφθάνουν.

Η Μαρίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αντίθετα από την Αργυρώ που μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μια κλωστή και τρομαγμένη αποφασίζει να σταματήσει να το κρατάει μυστικό… Λίγο αργότερα η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στον Σταύρο: «Σταύρο, δεν ήθελα να σε ανησυχήσω, γι’ αυτό δεν σου είπα τίποτα. Τώρα όμως τα πράγματα δείχνουν να είναι άσχημα και πρέπει να ξέρεις.

Εχω πρόβλημα με τα νεφρά μου, ανεπάρκεια στο τελευταίο στάδιο, μου είπαν οι γιατροί», του λέει και ο Σταύρος παθαίνει σοκ, αλλά προσπαθεί να την καθησυχάσει: «Ολα θα πάνε καλά. Θα είμαι δίπλα σου και μαζί θα το αντιμετωπίσουμε, κορίτσι μου», την ενθαρρύνει. Τα άσχημα νέα η Αργυρώ τα λέει και στη Βασιλική που την αισθάνεται πια δικό της άνθρωπο: «Βασιλική, σε παρακαλώ δεν θέλω να μάθει κανείς τίποτα», της επισημαίνει. Ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται και οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση.

Αφού η κατάσταση της Αργυρώς φτάνει στο απροχώρητο, η κοπέλα βρίσκει τελικά το κουράγιο και καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα: «Γιατί, Αργυρώ μου, δεν μου είπες τίποτα; Πόσο καιρό το ξέρεις και δεν μου μιλάς;», τη ρωτάει κλαίγοντας.

Η Μαρίνα, απαρηγόρητη, λίγο μετά καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη: «Θα τρελαθώ, Αντώνη μου, δεν θα το αντέξω να το ξέρεις», του λέει. Στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση: «Λυπάμαι, προσπαθούμε με την αιμοκάθαρση, όμως θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε σε μεταμόσχευση νεφρού, δεν έχουμε άλλα περιθώρια», την ενημερώνει και ο αγώνας για να βρεθεί ο κατάλληλος δότης μόλις αρχίζει.

Στο μεταξύ ο Αστέρης ήδη αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ, ενώ την ίδια ώρα η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της. Η αγωνία για να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ κορυφώνεται και όλοι τρέχουν να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν αν είναι συμβατοί, με πρώτη και καλύτερη τη Μαρίνα.

Σασμός Αστέρης

Ωστόσο, όπως θα δούμε, τα νέα δεν είναι καλά, κάθε φορά έρχεται και μια αρνητική απάντηση. Κι ενώ η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται, με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα και την Αργυρώ να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, η Βασιλική πατάει τον όρκο της και αποκαλύπτει τα πάντα στον Αστέρη. Ο Αστέρης, όπως θα δούμε αργότερα, δεν το σκέφτεται ούτε στιγμή. Θα εμφανιστεί στο νοσοκομείο και θα μπει στη διαδικασία να κάνει εξετάσεις για να δει αν μπορεί να δώσει το νεφρό του. Και τελικά θα το δώσει, ζητώντας από όλους να μην πουν τίποτα για το ποιος είναι αυτός που έδωσε ζωή στην Αργυρώ.

Ο Αστέρης γνωρίζει το παιδί του στον Σασμό

Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο οποίος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπό του έναν νέο φίλο, αλλά αυτό το παιχνίδι αποδεικνύεται επικίνδυνο καθώς κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταύρο και την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή, ενώ η Αργυρώ νομίζει ότι το μεγάλο της μυστικό είναι ασφαλές για το παιδί, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο… Λίγο αργότερα μάλιστα ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Θρήνος! Ο Καραπάνος δολοφονεί άγρια τον...

Πολλά χιλιάρικα το μήνα - Το «κασέ» των ηθοποιών του Σασμού