Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (21/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία για φέτος), καθώς ο Μιχάλης συναντάει τον Ευθύμη με σκοπό να μάθει τα πάντα για το παρελθόν του.

Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη 21/6 στα Τρία Μίλια - Επεισόδιο 55

Ο Ευθύμης είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει στον Μιχάλη την πραγματική του ταυτότητα, ελπίζοντας ότι θα λάβει και ο ίδιος σημαντικές πληροφορίες. Η οικογένεια Ανδρεάδη, ύστερα από την καταβολή των λύτρων, αντιμετωπίζει την οικονομική κατάρρευση.

Ο Γεράσιμος μαθαίνει ότι ο Μιχάλης αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία για τη φωτιά στο σκάφος του, με ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο θα τους ήταν πολύτιμο για να ορθοποδήσουν ξανά. Ο Μιχάλης, όμως, δεν τα έχει πια αυτά τα χρήματα και ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος. Ο Λάμπης, μετά την κρίση πανικού της Λίζας, ανησυχεί για αυτήν και ζητάει από τον Χάρη πληροφορίες για την οικογενειακή της κατάσταση. Όσα μαθαίνει για το παρελθόν της τον αναστατώνουν πολύ.

Ο Τίμος καταστρώνει καινούργια σχέδια, αλλά κάποιος είναι αποφασισμένος να τον σταματήσει. Ο Μιχάλης έρχεται στο σπίτι του Ευθύμη για το καθορισμένο ραντεβού τους και βλέπει ότι εκτός από τη Φωτεινή βρίσκεται εκεί και ο αστυνόμος.

Ένα σκοτεινό πρόσωπο μπαίνει στη σειρά - Το μεγάλο φινάλε της πρώτης σεζόν

Λίγος καιρός έχει μείνει μόνο μέχρι το μεγάλο φινάλε της νέας καθημερινής σειράς του Star, Τρία Μίλια, η οποία έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς αναμένεται να προβληθούν τη Δευτέρα 27/6 και την Τρίτη 28/6.

Στα δύο τελευταία επεισόδια θα δούμε μυστικά να αποκαλύπτονται, έναν τρανταχτό χωρισμό καθώς και ένα πρόβλημα υγείας που θα ανησυχήσει ιδιαίτερα τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Η Κάτια ανησυχεί, επειδή φοβάται ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μνήμη της. Το εκμυστηρεύεται στον Νικόλα και του ζητάει να τη βοηθήσει, αν η κατάστασή της χειροτερέψει. Ο Γεράσιμος ανησυχεί από την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του και ζητάει από τον Μιχάλη να την εξετάσει.

Η Κλειώ αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του Πέτρου, αλλά η υποδοχή της δεν είναι αυτή που περίμενε. Ο Τίμος είναι έξαλλος με τον Νικόλα, επειδή εκείνος πρότεινε αυτή τη συγκατοίκηση. Ο Μιχάλης βγαίνει για φαγητό με την Ελένη, με σκοπό να της πει να χωρίσουν, αλλά αυτό αποδεικνύεται πιο δύσκολο απ’ όσο είχε υπολογίσει. Ο Στέφανος αποκαλύπτει τα σχέδιά του στη Φωτεινή.

Θέλει να ξαναχτίσει την καμένη κλινική, αναζητώντας επενδυτές και, όταν διαβάζει ένα άρθρο για τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της χρονιάς, αποφασίζει να τηλεφωνήσει και να προτείνει πιθανή συνεργασία σε έναν από αυτούς, χωρίς να γνωρίζει το κοινό παρελθόν του με τη Φωτεινή…

Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει τον Βασίλη να επενδύσει στην κλινική του. Ο Βασίλης είναι διστακτικός στην αρχή, αλλά ο Στέφανος βρίσκει τα κατάλληλα λόγια και τον πείθει να επισκεφτεί το νησί. Ο Μιχάλης ζητάει από την Κάτια να της κάνει τεστ για να δει την κατάσταση της μνήμης της. Πριν, όμως, εκείνη προλάβει να ηρεμήσει, το μυαλό της και πάλι την προδίδει. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται τον Τίμο και του ζητάει μια χάρη. Ο Ευθύμης ανακοινώνει στον Χάρη και τον Λάμπη το χωρισμό του από τη Φωτεινή.

Τρία Μίλια Κάτια

Στο μεταξύ, έχουν ήδη αρχίσει να διαδίδονται φήμες ότι είναι πλέον μαζί με τη Λίζα. Η Ελένη προσπαθεί να κρύψει τα άσχημα νέα για το χωρισμό της, σε αντίθεση με την Κλειώ η οποία είναι ταραγμένη, μετά τον τσακωμό της με τον Πέτρο. Η Φωτεινή προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Στέφανος ανακοινώνει στον Μιχάλη και στη Φωτεινή τα σχέδιά του για την αναστήλωση της κλινικής. Όταν, όμως, αναφέρει το όνομα του επενδυτή και οι δυο τους παγώνουν…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευγενία Παναγοπούλου - αποκλειστικό: «Η καρδιά της Φωτεινής είναι δοσμένη στον Μιχάλη»

Σήμερα είναι ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό - Αυτή είναι η κούκλα πρώην του Δημήτρη Λιακόπουλου από τα Τρία Μίλια