Από TV24 Team

Μπορεί ο Δημήτρης Λιακόπουλος να απείχε για κάποια χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο επέστρεψε στην φετινή σεζόν, μέσα από την νέα καθημερινή σειρά «Τρία Μίλια», εκεί όπου υποδύεται τον «Ευθύμη», έναν σκοτεινό τύπο που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

«Δεν ήταν συνειδητή η επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση. Ειδικότερα το καλοκαίρι του ’19 είχα συμφωνήσει σε ένα σίριαλ, αλλά τελικώς δεν έγινε ποτέ, ενώ τον χειμώνα του ’20 ήμουν σε συζητήσεις για μια άλλη καθημερινή σειρά, όμως μας ανέκοψε η πρώτη καραντίνα και το ’21 η δεύτερη και μεγαλύτερη, όπως και το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων μου.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις με τον κορωνοϊό», είχε πει για την αποχή του από την τηλεόραση σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Tivi Σίριαλ (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον ρόλο του στη σειρά).

Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Λιακόπουλου

Κατά κύριο λόγο, ο Δημήτρης Λιακόπουλος επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από κάποια χρόνια ωστόσο είχε γίνει γνωστό πως ήταν ζευγάρι με μία αγαπημένη και κούκλα ηθοποιό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού. Μπορεί σήμερα να είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μάλιστα να υπάρχουν μέχρι και σκέψεις για γάμο, ωστόσο στο παρελθόν ήταν μαζί με τον Δημήτρη Λιακόπουλο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τη σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» όπου συμπρωταγωνιστούσαν.

Δημήτρης Λιακόπουλος Κατερίνα Γερονικολού σχέση

Παρόλο που υπήρξαν ζευγάρι, σήμερα, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Δημήτρης Λιακόπουλος δεν έχουν καμία επαφή.

«Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Δεν μιλάμε με την Κατερίνα γιατί δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να πούμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό YOU.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Γερονικολού δεν έχει κάνει κάποια δήλωση στο παρελθόν για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Έντονος ερωτισμός ανάμεσα σε Μιχάλη και Φωτεινή

Τρία Μίλια: Ένα σκοτεινό πρόσωπο μπαίνει στη σειρά - Το μεγάλο φινάλε της πρώτης σεζόν