Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (21/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Κωνσταντής παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μιλήσει στον Λάμπρο και να του πει την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου (δείτε εδώ πότε θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (21/6) στις Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 134

Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για το θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι του Κωνσταντή και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται. Ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών. Καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή και ψάχνει τρόπο ν’ αποδράσει ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

"Καυτό" spoiler του Νίκου Κουρή για το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τελευταίες σκηνές που θα συγκλονίσουν το κοινό.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως στο τέλος της σειράς πρόκειται να έχουμε πολλούς θανάτους αγαπημένων προσώπων (δείτε εδώ έναν από τους πιο τρανταχτούς), ενώ τόνισε πως το καλό θα επικρατήσει.

«Θα γίνει χαμός στο φινάλε. Με ένα τρόπο νομίζω θα υπάρξει δικαίωση, αλλά θα έχουμε πολλές απώλειες. Απώλειες ζωών. Γενικά, στα τελευταία πέντε έξι επεισόδια… τα διαβάζαμε κι εμείς και λέγαμε εντάξει. Τα αγαπάμε αυτά τα πρόσωπα και οι τηλεθεατές κι εμείς, αλλά νομίζω θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Νομίζω ότι το καλό θα θριαμβεύσει. Θα ευχαριστηθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Με άρωμα από Άγριες Μέλισσες η νέα σειρά του Mega

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Λύτρωση! Το τραγικό φινάλε της Μυρσίνης