Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το τέλος εποχής για τη Μυρσίνη Σεβαστού πλησιάζει και η άλλοτε σιδηρά κυρία των Άγριων Μελισσών θα βρει τραγικό θάνατο καθώς ύστερα από τρία εγκεφαλικά θα πεθαίνει ολομόναχη και ξεχασμένη! Όπως ακριβώς φοβόταν μια ζωή, μην πεθάνει! Το TV24 σας αποκαλύπτει το τραγικό φινάλε της Μυρσίνης, αλλά και τις σκηνές όπου ζητάει συγγνώμη από τις αδελφές Σταμίρη για όλα όσα τους έκανε!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

«Δεν θέλω να έχω το τέλος της πεθεράς μου! Μετά τον θάνατο του Κωνσταντή αφέθηκε και απομακρύνθηκε απ’ όλους. Πέθανε ξεχασμένη», ήταν τα λόγια της Μυρσίνης στον Νικηφόρο όταν στον πρώτο κύκλο έβλεπε τα παιδιά της να τσακώνονται σαν τον Μιλτιάδη και τον Δούκα. Και η μοίρα επιφύλασσε το ίδιο τραγικό τέλος και για τη Μυρσίνη, οποία στο τέλος θα πεθάνει μόνη και ξεχασμένη... (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του Μελέτη).

Η αρχή του τέλους για την ισχυρή γυναίκα θα αρχίσει όταν, σοκαρισμένη μαζί με τον Δούκα, μάθουν πως ο γιος τους ο Σέργιος ήταν βιαστής και μάλιστα είχε γίνει καταγγελία εναντίον του από μια κοπέλα από διπλανό χωριό. Ξαφνικά ανακαλύπτουν πως δεν ήξεραν τίποτα για το παιδί τους και πως είχε κάνει φρικτές πράξεις στο παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη Δούκας

Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας: «Ήξερα ότι είχε βιάσει μια κοπέλα από το διπλανό χωριό! Όταν είχε συμβεί αυτό δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά όταν έμαθα τι πήγε να κάνει στη Δρόσω, εκεί σιγουρεύτηκα!», τους αποκαλύπτει και οι Σεβαστοί χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Αρχίζουν να καταλαβαίνουν τα λάθη που έκαναν τόσο απέναντι στις αδελφές Σταμίρη όσο και στα ίδια τους τα παιδιά. Η Μυρσίνη μετανιωμένη για όλα πάει να βρει τις τρεις αδελφές στο σπίτι τους, λίγο πριν τον γάμο της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

«Τι θέλεις εδώ, Μυρσίνη;», ρωτάει η Ελένη και εκείνη τους απαντάει: «Ήρθα να ζητήσω συγγνώμη! Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο γιος μου είναι βιαστής, δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά δυστυχώς έμαθα την αλήθεια! Συγχωρέστε με... για όλα», τους λέει κι εκείνες κοιτιούνται. Στη συνέχεια απευθύνεται στη Δρόσω: «Να ζήσετε ευτυχισμένοι με τον Κωνσταντή», λέει και φεύγει.

Τα τρία εγκεφαλικά & τα οράματα της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο τεύχος μας, ο Δούκας θα πέσει νεκρός από τα χέρια του Ακύλα, ενώ λίγο πριν είχε βοηθήσει την Ελένη να γεννήσει το πρώτο της παιδί. Ο θάνατος του Σεβαστού πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και η αρχή της μεγάλης φυγής για τη Μυρσίνη τώρα αρχίζει! Έχασε τον άντρα που αγάπησε όσο ποτέ! Χωρίς εκείνον η ζωή για εκείνη δεν έχει κανένα νόημα! Κλείνεται στον εαυτό της και αρνείται να φάει!

Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που έπιανε την πέτρα και την έστυβε. Παράλληλα παθαίνει τρία εγκεφαλικά που την αφήνουν ανήμπορη να εξυπηρετήσει τον εαυτό της. Η Μυρσίνη έχει γίνει σκιά του εαυτού της! Η μόνη της συντροφιά, εκτός από την Αγορίτσα που έχει επιστρέψει στο πλευρό της για να τη φροντίζει, είναι τα οράματα που έχει από το παρελθόν.

Όλη της η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια της. Η γνωριμία και ο έρωτας με τον Δούκα, τα παιδιά της, τα γέλια, τα γλέντια και το εγγόνι της! Ένα δάκρυ κυλάει στα μάγουλά της! Καταλαβαίνει πως τα είχε όλα και έχασε τα πάντα! Το όραμα του Δούκα να την κοιτάζει χαμογελαστός και γεμάτος έρωτα για εκείνη είναι το τελευταίο που βλέπει πριν κλείσει τα μάτια της για πάντα. Ο θάνατός της συγκλονίζει, αλλά και με αυτόν επισφραγίζεται μια ολόκληρη εποχή!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Ασημίνα στο τέλος...» - Η εξομολόγηση της Έλλης Τρίγγου για το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Αποκλειστικό: Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Γάλλου και του Λεωνίδα Κακούρη