Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, Μαύρο Ρόδο, θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη και οι ήρωές της θα γίνουν πρωταγωνιστές στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζεται πυρετωδώς για λογαριασμό του Mega και προορίζεται για την ερχόμενη σεζόν και το περιοδικό TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η τηλεόραση αγαπάει τη λογοτεχνία και δικαίως αφού οι σειρές που βασίστηκαν σε βιβλία, τόσο τη φετινή σεζόν όσο και στο παρελθόν, έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το MEGA έχει τη δική του πρόταση και αφορά στο μυθιστόρημα «Μαύρο ρόδο» της Ελένης Καπλάνη που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 κι έκανε αίσθηση στο κοινό. Τα δικαιώματα του βιβλίου και την εκτέλεση παραγωγής έχει η JK Productions.

Μαύρο Ρόδο Mega

Η διασκευή του σεναρίου θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κρητικού και της σκηνοθεσίας του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Η σειρά αναμένεται να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Όσο για τα ονόματα που θα συμμετέχουν στη νέα αυτή παραγωγή; Είναι ηχηρά, με τον καθένα ηθοποιό να έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, και έχουν όλοι κάτι κοινό. Πρωταγωνιστούν στις «Άγριες μέλισσες».

Οι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών που θα πάνε στο Μαύρο Ρόδο

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το πρώτο μεγάλο όνομα που έχει «κλειδώσει» είναι αυτό του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, τον οποίο αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε στον ρόλο Πέτρου Ορφανίδη. Στην ίδια σειρά παρακολουθούμε και τη Μαρία Καλλιμάνη να υποδύεται τη δασκάλα του Διαφανίου, Αιμιλία, η οποία επίσης θα βρίσκεται στην ίδια παραγωγή.

Το τρίτο όνομα είναι αυτό του Μιχαήλ Ταμπακάκη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις σειρές «Έρωτας μετά», «42°C», «Αγάπη παράνομη» και φυσικά στις «Άγριες μέλισσες». Τη μεγάλη έκπληξη αποτελεί η Κατερίνα Διδασκάλου, που εδώ και τρία χρόνια την παρακολουθούμε στον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού και η οποία συζητεί να ενταχθεί στο τιμ της σειράς «Μαύρο ρόδο». Αν η συμφωνία κλείσει, αυτή τη φορά θα τη δούμε να υποδύεται μια καλόγρια που θα επηρεάσει σημαντικά τις εξελίξεις.

Η ιστορία

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της είναι μεγάλη. Χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, έζησε σ’ έναν χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Κι όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φεύγουν από τον Σασμό και πάνε στη νέα σειρά του ALPHA

Ανατροπές στα Ψέματα - Τα δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά