Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Γάλλος, ο ηθοποιός που άφησε το αποτύπωμά του στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» με τον ρόλο του Μιλτιάδη και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην ιατρική σειρά μυστηρίου «Ο όρκος» της ΕΡΤ1, έχει ήδη κλείσει την επόμενή του συνεργασία και το ίδιο φαίνεται πως έχει κάνει και ο Λεωνίδας Κακούρης, όπως διαβάζουμε στο TV24 που κυκλοφορεί.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Πού θα δούμε τον Γιώργο Γάλλο και τον Λεωνίδα Κακούρη

Προσεχώς θα συμπράξει καλλιτεχνικά ξανά με τους δημιουργούς των «Μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρο Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρίτο στη νέα τους σειρά εποχής που έχει τον προσωρινό τίτλο «Μάγισσα» και προορίζεται ξανά για το κανάλι του Αμαρουσίου (δείτε εδώ πού θα γυριστεί).

Γιώργος Γάλλος Μάγισσα

Από την άλλη, ο τηλεοπτικός του αδελφός Λεωνίδας Κακούρης έχει κι εκείνος συμφωνήσει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Ο ηθοποιός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Το νησί» που θα φέρει τον τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου» και θα προβληθεί από την ΕΡΤ. Στην υψηλών προδιαγραφών σειρά τους πρώτους ρόλους κρατούν επίσης οι Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Καβογιάννη, Ευγενία Δημοτροπούλου, Τάσος Νούσιας.

Λεωνίδας Κακούρης Το Νησί 2

Λίγα λόγια για τη σειρά «Μάγισσα» που θα δούμε στον ΑΝΤ1

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε προγραμματίσει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν, τη σειρά «Ντέρτι», η οποία θα είχε φόντο τα μπουζούκια της δεκαετίας του ’80. Η σειρά αυτή ωστόσο ματαιώθηκε καθώς ο ALPHA θα κυκλοφορήσει τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που θα έχει την ίδια θεματολογία.

Αντ' αυτού, το κανάλι πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό τα γυρίσματα της νέας σειράς εποχής που θα πάρει τον τίτλο «Μάγισσα» από τους δημιουργούς της μεγάλης επιτυχίας τους, των Άγριων Μελισσών.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ που θα διαδραματίζεται το 1818, στην προεπαναστατική δηλαδή Ελλάδα με πολυάριθμο καστ και από την ομάδα των «Αγριων μελισσών».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεύτερος «χωρισμός» για Λιάγκα και Σκορδά - Το σχέδιο του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν

Έκτακτες εξελίξεις με τον Γιώργο Παπαδάκη - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1